arkadaşlar next minix hd pembe kullanıyorum önceki yazılımın da gömülü server vardı orjinalinde önce açılan kanalların hiç biri açılmı yor bilgisi olan varmı
Printable View
arkadaşlar next minix hd pembe kullanıyorum önceki yazılımın da gömülü server vardı orjinalinde önce açılan kanalların hiç biri açılmı yor bilgisi olan varmı
üstadım emeğine sağlık gerekli düzenlmeler yapılmış kulanıcılara hayırlı olsun
18500 +plus kulanıyorum bece bazı eksiklikler var bunlar düzelirse iyi olur
1 şifreli kanalarda bazen reset atıyor
2 şifreli kanalarda kanal şifreli ise kapkara bir ekran oluyor ekranda şifreli kanal yazması gerekiyor
3 kanal manuel taşır ve siler iken rest atıyor
4 ip tv de bazı kanallarda kanaldan çıkıp eğlence bölümüne geçiyor kanal kayıt sorunu manul girişte örneğin http yazıyorsun kayıta ttp gözüküyor ilginç tarafı bu sorunlar her zaman yaşanmıyor
uydudan güncellemede bence şöyle olmalı tümü yazılım kanal listesi *** günceleme yanılmıyorsam uydudan *** günceleme yok
yazılımda bunlar göz önüne alınırsa çok iyi olur diye düşünüyorum
İnternetten hazır IPTV listeleri indirilebilir bu özelik ile bazı firmalar ip tv kanalarını internet bağlantısı ile cihaza gönderiyor aynı uygulama ise süper olmuş
"arkadaşlar next minix hd pembe kullanıyorum önceki yazılımın da gömülü server vardı orjinalinde önce açılan kanalların hiç biri açılmı yor bilgisi olan varmı"
Süleyman arkadaş, free share'yi aktif hale getir. Düzelir.
Next Minix HD Free Share Aktif Etmek İçin
Menü-
Gereçler-
Network Ayarları-
666666 Tuşlayın-
Free Share'niz aktif olmuştur.