Hangi uydudan izleyebiliyorsa cevabını verinde bizde bilelim. Amerikaya gidersek günün birinde vereceğiniz bilgiden yararlanırız.
Printable View
beyefendi internette sizin için biraz araştırma yaptım, görünüşe göre 3 seçenek hakim. 1. dfhnet.com araştırın fiat kaç bilmiyorum, ama bir kaç türk kanalına sahip ama önemli kanallar, diye yazmışlar, araştırırsanız daha ii olacağı kanısındayım.
2. digitürk yurt dışı paketini araştırın amerikada var diye biliyorum.
3. eğer yaşadığınız yerde sınırsız internet var ise bir adet vga kablosu alın ve led tv bağlayıp izleyin derim başka alternatifiniz maalesef yok, amerikada hiç bir yerde TÜRKSAT uydusunu alabileceyiniz yazılmamış hatta ve hatta alma imkanınız bile yokmuş selametle, lütfen yapacağınız gelişmelerden bizleri haber edin teşekkürler.
Konuyu açan arkadaşa bir şekilde yardımcı olmaya çalıştık. Hatta bunun için belli bir zaman ayırdım. Sorusunun cevabını dolaylı yoldan cevaplaya çalıştık.Alıntı:
Bulunduğu eyaletten çanak kurup Türk kanallarını izlemesi imkansız. Sadece internet yolu ile izleyebilir.
Bulundugunuz konumdan doğuda yer alan hiçbir uyduyu alamazsınız. Bu yüzden Türksat'ı çanakla izlemeniz mümkün değil.
Tabi tabii dünyanın küre yani yuvarlak bir top gibi olduğunu düşünelim, Amerika nerde Türkiye nerde, çanakla alma imkanı teorik olarak sıfır.Alıntı:
çanak ile izleme olnağınız yok ise interneten veya ip tv li bir uydu alıcısı ile izleyebilirsiniz
galaksi uydusunsan trt yayınlarını seyredebilirsin....97 derece batı frk.11960 v 22000