Teknosa dan çok sık alırım teknolojik ürün
Printable View
Teknosa dan çok sık alırım teknolojik ürün
İnternetten alışveriş bana göre çok avantajlı. Maddi olarak çok iyi derecede tasarruf yapabiliyorsunuz..
Ancak bu alışverişi yaparken özellikle 250 TL üstü alışverişlerde mutlaka çok güvenilir firmalardan alışveriş yapmanızı tavisye ederim.. Zira geçtiğimiz 1 ay içinde Medimarktan 2500 TL değerinde TV ve 700 TL değerinde telefon Kliksadan Çamaşır ve bulaşık makinası aldım.. Ürünler adresime kargo ücreti alınmadan teslim edildi. Özelli,kle büyük ürünler özel nakliye firmaları ile eve kadar teslim edilmesi çok Güzel... Bence Hepsiburada-Medimark-Bimeks-Kliksa-Vatan vb gibi büyük firmalardan rahatlıkla alışveriş yapılabilir.
Ama diğer firmalardan alışveriş yaparken çok dikkat etmek gerekir.
son 6-7 senedir her şeyi internetten alırım.
1 kere sorun yasamadım.
ama dikkatsiz adam çok.
hele şu facebookta s4 199tl, note3 219tl, iphone 5s 229tl gibi görüp sipariş verenlere ACIMIYORUM..
İşte böyle cahiller yuzunden kredi kartına taksit kalkıyor..
komşum ve tanıdık varken,gidipte tv den internetten birşey almam.memleketim kazansın.oraya giden paradan bize ne fayda.
arızalı veya hatalı çıksa gerekeni yapar tanıdık.internetten kime diyeceksin.yok kargoymuş,yok masrafmış.ne gereği var...
malı göreceksin bakacaksın elleyip hisseteceksin öle alacaksın yoksa kapalı kutudan herşey çıkabilir