Alıntı:
arkadasın biri yeni keyler yayınladı bakalım buda fakemi:puah:
Printable View
inş öyle olmaz üstadım
Bu keyleri de denedim Fake
not working
No new keys for week
V 007C00 01 1C4A6D56C300AD807187D1C5A30BC33F AKTİF *** BUDUR
bu hafta beklemeyelim arkadaşlar galiba bu hafta böyle gidecek
Arkadaslar Verdigim keyler sadece Absat paketini acar
TPS Paketi 24.10.2006 12:45 itibariyle 3-5 dakika aralıklarıyla bir via-1 e geçip ardından via1 den 30 saniye sonra ABSAT kanalları ( XXL, Cine FX, Cine Polar, Action v.s.) hariç diğer TPS kanalları bilinmeyen bir sisteme geçiyor..Dolayısıylada aes keyler le izlenemiyor..( TPSCrypt-2 sisteminde bir değişiklik olabilir..) sadece ABSAT kanalları şuan için doğru AES keylerle açılmaktadır..Onlarında açılması için 3-5 dakkada değişen AES keyin doğru olması gerekir..(Bugün verdiğim v_get_*** le izlenebilir..)
Sözün özü Multi, TPS Star, M6 lar 3-5 dakkada bir 20-30 saniye via1 e geçtiklerinden açılır..Geri kalan zamanlarda sisteminde değişiklik olduğundan açılmamaktadır..
ABSAT İçin Aes Keyler Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
tsp sistemi çöktü bu yüzden kanallar izlenemiyor 5-10 saniye arası *** değiştirmektedir bu hızla *** değişimine devam ederlerse multileri unutmaktan başka çaremiz yok gibi görünüyor
@DnA ustamızın dediği gibi bilinmeyen sistemede girmişler
doğa edın thalasaya gacmediğine
arkadaşlar bende gold master 55000 CI var keyleri yazıyorum ancak açamıyorum yardım !!!!!!!
slom arkadaslar bu hafta buyle gcecek ama en kısa zamanda yapılır bırseyler merak etmeyın
Nedje Ne Siz очень жаль что не понимаю по турецки Saubul