ellerine saglik cok iyi olmus
Printable View
ellerine saglik cok iyi olmus
hocam yukarıdaki link çalışmıyor.sat9700cim özellikleri hata veriyor yeniden upload edebilir misin?
Şimdiden teşekkür ederim çalışmalarında başarılar hangi cam modülü tavsiye edersiniz.goldmaster ın hangi modeli daha sağlıklı ve kullanışlı.
hocam ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş. merakı olanlar için güzel bir çalışma. teşekkürler.
7300 CI ile ilgili bilgileri aktarabilir misiniz
Ben bu cihazı 3 yıl önce 1 mb'tan 2mb'ta dönüştürerek
HW :12.41.65 oldu...Şimdi ise buna yazılım yok deniyor.Bu cihazları atalım mı yoksa dönüşüm şansı var mı...teşekkürler.
ARKADAŞLAR KOLAY GELSİN, BİR ARKADAŞIMDA gOLDMASTER 55000FTA CİHAZ VAR,
Sistem Bilgisi:587
Yükleyici Versiyonu:L.1.1.2
Cihaz Versiyonu:v5.0.6.0
Uygulama Versiyonu:S-MSF15.5.05.35
Bu cihaza hangi yazılımı hangi loaderle atmalıyım, yardımcı olurmusunuz lütfen,
ayrıca yükleme talimatı mümkünse iyi çalışmalar dilerim
alemci kardeş selam.
bendede 30300 cım var ama yazılım konuları hakkında hiçbişey bilmiyorum.
yeni yazılım yada keyler varmı. varsa gönderirsen sevinirim.
8300 x6 cı özellikleri yok mu?
Merhaba;
Uydu alıcısı alacağım. Goldmaster a bir sempatim var ondan dolayı buraya yazdım, konu alakasız olduysa kusura bakmayın lütfen. Dedigim gibi bir uydu alıcısı alacagım. Hangi marka ve model tavsiye eder ustalar onu ögrenmek istedim. Cevaplar için teşekkürler şimdiden... (*) Yazılımı güncelleme, *** editleme, kanal geçiş hızı ve görüntü kalitesi gibi noktalarda kıyaslama yapamadıgımdan dolayı bu türden bir bilgilendirmeye ihtiyacım var. Tekrar teşekkürler...
arkadaşım goldmaster alcaksan biraz beklemeni tavsiye ederim Linux tabanlı etenet kartlı GM SAt 400 alamanı tavsiye ederim ama fiyat bakımından biraz pahalı bir cihaz . Goldmasterin diğer bir modeli olan 2 mb flaşa sahip GM 9450 CI olabilir yalnız bu cihazda eternet kartı yok. Normal GM 9400 VCI gibi bir tek flaşının 2 mb olması ve dış dizaynınn daha hoş olmasıdır.
Ethernet kartı olmasının ne gibi bir avantajı var? Teşekkürler. Ayrıca linux tabanlı olması bunun üzerinde bir tür işletim sistemi olacagı anlamına mı geliyor?