İşte bu yüzden diyemiyorlar...Alıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
eyyyy eyyamcı adnan polat sen nasıl başkanlık yaptın acaba?şunu bilmiyorum,bunu bilmiyorum dahala intikam peşinde dolaşıyorsun milletin ağzına malzeme veriyorsun ya sus adam desinler yada çık ben GALATASARAYLI değilim de ben farkında olmadan zarar veriyorsun şahsi olayı karıştırıp
not: bende GALATASARAYLIYIM dostlar ama bu adamın bu tür yorum ve beyanatlarından bıktım halbuki çok severdim ve saygı duyardım ama ne sevgim kaldı nede saygım
bir galatasaraylı olarak fenere çok haksızlık yapılıyor
:)
Vergi ödemeyen kulüp mü var acaba? 94 Milyon TL vergiyi neden ödemiş FB? Çünkü kazandıkları paranın bir bölümü devlete gitmek zorunda olduğu için. Diyelim ki Fenerbahçe ligden çekildi, bu kadar vergiyi nasıl ödesinler? Çünkü çekilirlerse UEFA gelirleri, TFF gelirleri, reklam gelirleri, yayıncı zart zurt gelirlerinden olacaklar. E hal böyle olunca da bu kadar vergi ödemek zorunda kalmayacaklar ve devlet için önemli bir dernek olmaktan çıkacaklar.
Bu hangi Fenerbahçelinin işine gelir ki? Zaten böyle bir iş yapmaya kalkışamazlar bile. Hangi profesyonel kulüp kendi ülkesinin liginden çekilmiş ki? Ç e k i l e m e z. Şimdiye çekilse çoktan Barcelona çekilirdi. Onlar bile La Liga'dan çekilmeye cüret edemiyorlar. Çünkü çok büyük gelirden olacaklarını biliyorlar. Blöfün böylesi...
Aziz Yıldırım oda baskını yapıyordu da buda yeni :49:?
Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'ın eşi Getrude soyunma odasına girerek eşine sert müdahalede bulunan Gosso'nun üzerine yürüdü.
---"Senin bu yaptığın benim futbol hayatımı değil normal hayatımı bitirmeye yönelik. Amacın ne senin?" dedi.:8[1]: mi o dedi yoksa kuyt !
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Alıntı:
Neo buda senin hoşuna gittimi dimi zeki62. Sen nasıl adamsın arkadaş neden kendi takımını eleştirmiyorsun neden hep FenerBahçe ye yükleniyorsun neden Galatasaray'a sesini çıkaramıyorsun bunları bana bi açıklarmısın.
Bendenizdende bir soru.
Acaba neden tüm g.s. lilar fenerle ugrsiyorlar ?
usta ben adam gibi Adamım : siz hep bu millete malzeme veriyorsunuz !Alıntı:
bizlerde kullanıyoruz.(Sizlerde sabri reizle )
BAK HINCAL USTA NE DİYOR:::::
G.BİRLİĞİ KAZANSA NE OLURDU
İki penaltı ile Fenerbahçe değil de Gençlerbirliği kazansaydı; bu ifadelerin ardından, Bağdat Caddesi ne olurdu ki o maç öncesi Fenerbahçeli taraftarlar, Futbol Federasyonu'na yürürdü. Camlar, çerçeveler indi; havai fişekler atıldı, yangınlar çıkarıldı. Bu sözlerin üzerine F.Bahçe puan kaybederse, -bir G.Saraylı olarak söylüyorum- Allah göstermesin, Fenerbahçe şampiyonluğu kaybederse, Türkiye'de neler olur; bilemiyorum! Fenerbahçe şampiyonluğu kaybederse, Türkiye'de neler olur; bilemiyorum! HINCAL uluç :present: