Peki ne yapmam gerek. Bir fikriniz varmi bana önere bileceginiz.
Printable View
Peki ne yapmam gerek. Bir fikriniz varmi bana önere bileceginiz.
team wiwer kod yolla hemen bakalım
sayin yönetici, sayin memoli1478 bey,
ayni sorun bende de var ve malesef bende cözemedim.
korax ipcom hd kullaniyorum, ''download from ts'' hatasi!
menü ayarlarina girince ''siyah'' di ve versiyon olarak yanilmiyorsam 29.07.2014, eski menü'mü yeni menü'mü bilmiyorum, yardimci olursaniz sevinirim, tesekkürler
ARKADAŞLAR SELAMALEYKİM KAYSERİYE KORAX ŞİRKETİNE ARADIM -3-6-2015-SAT -14-25 DE NECAVAP VERDİLER ELİNİZDEKİ CİHAZLAR ANDORİT VEYA İNTERNET GİRİŞLİ FUL HD OLMASI GEREKİYORMUŞ FİTA CİHAZLARA BAKMIYORLARMIŞ ONLARI DEFİRİ GEÇMİŞ VE YAZILIMI YOKMUŞ YENİ MODEL OLMASI GEREKİYORMUŞ ARADIM YETKİLİ MÜHENDİZLŞE SERVİSİNDEKİ FABİRKANI MÜHENDİZLERİ SÖYLEDİ BENDE DEDİM SİZ HAKLISINIZ BİZ HASIZIZ SİZİN GİBİLERİN UYDULARINA ALIYORUZ PARA KAZANDIRIYORUZ BUNA UYDU SİTELERİNDE YAYINLAYACAM DEDİM BİZDE ALACAK KOYUNLAR BİTMEZ DEDİLER ALACAKLARA UYARIN KORAX MARDA HEÇ BİR UYDU MARKASI ALMASINLAR
@ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. arkadaşım, korax ortakları ayrıldı, şimdilik 2 firma korax satıyor. Senin görüştüğün hangi firma bilmiyorum ama benim sana diyeceğim Hitech İthalat ihracat olan firmayla görüşürsen sorununu çözerler, ilgide kusur etmezler işini hallederler. Özel mesaj olarak sana telefon numaralarını yazdım bakarsın.Alıntı:
selvi64 usta,
cihazimi kurtardim, tesekkürler.
mevcut kullandigim yazilimi (siyah menü, eski yazilim) rom.bin olarak flash diske
attim ve cihazi actiktan sonra, cihazin acma dügmesini basik tuttum ve yükleme basladi, yükleme bittikten sonra, cihaz acilip kapandi ve eski kullanim haline döndü, yani düzeldi.
bakarsiniz, cihaz'i kitlenen yani dowload from ts hatasi olan, cihazlarini kurtarmak isteyen arkadaslara bu yazinin da bir faydasi olur.
selamlar saygilar