dsmartmı hiç bana göre değil zaten :D digitürk yayınları götürüyo la liga'yıda alırsa tamamdır dsmart onuda kaptırır :)
Printable View
dsmartmı hiç bana göre değil zaten :D digitürk yayınları götürüyo la liga'yıda alırsa tamamdır dsmart onuda kaptırır :)
Murat Murathanoğlu bügün bbl 3.05 programında açıkladı 5 sene eurolegue biz yayınlıcaz dedi
alıntı...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=sxwnkwE5j7k[/YOUTUBE]
Doğuş Yayın Grubu’nun bünyesinde bulunan NTV Spor ve NTV Spor Smart HD kanallarında Türk basketbolseverlerle buluşan THY Euroleague maçları, gelecek sezondan itibaren (5 yıllık anlaşma) Digiturk’ten yayınlanacak.
Avrupa’nın kulüpler bazında 1 numaralı turnuvası olan THY Euroleague ve bir başka önemli organizasyon olan EuroCup mücadeleleri (Türk takımları ve belirli maçlar) gelecek sezon LİG TV kanallarından yayınlanacak.
Euroleague’de her hafta 1 Türk takımının maçı da açık kanaldan yayınlanacak. Şifresiz maçların yayınlanacağı kanalın hangisi olacağı ise merak konusu. Şifresiz yayınların, yaz aylarında açılması planlanan yeni bir spor kanalı üzerinden olabileceği öğrenildi.
‘Maçların Yayını Spor Extra’da’
Basketbolseverler karşılaşmaların yayınlarını da Digiturk Spor Extra paketi kapsamında izleyebilecek. Paketin mevcut fiyatının yeni sezon ile birlikte zamlanacağı ve ücretin ana pakete ek olarak 20 TL civarında olacağı öğrenildi.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7NLxGOZygvY[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]PdRupbv5tG4[/YOUTUBE]
zaten bu işde bi mantıksızlık vardı! lig macları digi de euroleague dsmartta? bi basketbol sever olarak butun organızasyonları izleyebilmek için 2 platformada uye olmak gerekecekti tabii buda baya ağır bir masraf ve gereksiz receiver fazlalığına sevk edecekti. en azından tum maclar tek platformda ve tek paketle izleyebileceğiz buda bişeydir ben diginin almasına ck sevindim!
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Turkish Airlines Euroleague 5 sezon boyunca LİG TV 2 ve LİG TV 3 ekranlarında olacak…
Digiturk ile Euroleague arasındaki yayın hakları sözleşmesi bugün LİG TV Stüdyoları’nda imzalandı.
İmza törenine Digiturk Genel Müdürü Ertan Özerdem ve Euroleague Başkanı Jordi Bertomeu’nun yanı sıra Euroleague resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları yetkilileri ve basketbol dünyasının önde gelen isimleri de katıldı.
Beko Basketbol Ligi’nin resmi yayıncısı olan ve 2014 yılında Kadınlar ve Erkekler Türkiye Kupası mücadelelerinin yanı sıra, Amerikan Kolej Ligi NCAA maçlarını basketbol severlerle buluşturan Digiturk, yeni sezonla birlikte Avrupa basketbolunun Devler Arenası Turkish Airlines Euroleague maçlarını da 5 yıl boyunca izleyicileriyle buluşturacak.