içimizde heyecan yoksa ne yapsak heyecanı yakalayamayız. Serkan kardeş forumda bazı yenilikler yapmaya çalışıyor bence güzelde oluyor saygı duyalım.:praying:
Printable View
alla alla ben saygısızlık mı yapıyom
heyecan ve macera için yapmamış zaten sürekli aynı şeyler olup ta monotonluk olmasın diye değişiklik yapmış sadece belli bi zaman sonra bu giflerde değişir yerine farklı şeyler gelir
serkan kardeş eline sağlık iyi olmuş
Yani sonuna kadar haklısın umuter. 17 aydır Yeni eski diye devam ediyordu top 20 deki mesajlar biraz degişiklik olsun dedik.Forum duyurularında amacı o zaten sitedeki yenilikler diye.Alıntı:
Kullanıcıların bu siteden memnun kalmaları bizim prensiplerimiz arasında yer almaktadır.15000 e yaklaşan uye sayımızla bunun bir ispatı olsa gerek .Herkese tekrar teşekkurler
Ayrıca uye arkadaşlarımızdan daha fazla katılımc olmalarını istiyoruz.Bir konu falan acılacaksa hiç çekinmeden kurallar dahilinde acabilirler.
Kolay Gelsin herkese:45: ı
serkan bey ben çözdüm olayı
Forum Administrators namık şahin
üstad çok güzel olmuş ellerine sağlık
hayırlı olsun eline saglık serkan
ayrıca bu antenci arkadaşımız bir konuyu anlasa o günü milli bayram ilan edecem ve tüm foruma armağan edecem ve ayrıca bunun her yıl büyük coşkuyla forumda kutlayacaz