hayhuy Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
hata dm 800 lerde genelde bakin burada..bunun reparatura gidip degismesi lazim..! 54-MHz-Quartz..!
dhch,router ip adresler hepsi mesaji aliyor ve birbiri ardina komunizieren yapiyor..! linkteki resme bak,,,eger kendin kaynak yapip takamazsan onlar 15 euro ya yapiyor..arti 8 euro alet..35.40 euro posta ucretiyle,,
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
mrb hayhuy arkadasim tsk ederim cevabin icin biraz once 54 mhz kristalide degistirdim ama malesef sonuc ayni elimde dm 800 var onunta eterneti arzali onu yedek parca olarak kullaniyorum tum parcalar mevcut elimde ayretten calisam cihazda var voltajlari karsilastiryorum hersey bire bir ayni ama ciaz halen acilmiyor birde sunu soyliyim bu acilmayan dm 800 arkasindaki rs 232 girisinormalde erkek girislidir ama bu cihazinkisi disi yva var acaba baglanti uclari farklimidir mesela 2----3 3-----2 5------5 elimde bir cok 9 pinli rs 232 kabloda mevcut hepsini deniyorum connet olmuyor cihaz
saygilar
10-06-2014, 02:31
hayhuy
Alıntı:
dm80 Nickli Üyeden Alıntı
mrb hayhuy arkadasim tsk ederim cevabin icin biraz once 54 mhz kristalide degistirdim ama malesef sonuc ayni elimde dm 800 var onunta eterneti arzali onu yedek parca olarak kullaniyorum tum parcalar mevcut elimde ayretten calisam cihazda var voltajlari karsilastiryorum hersey bire bir ayni ama ciaz halen acilmiyor birde sunu soyliyim bu acilmayan dm 800 arkasindaki rs 232 girisinormalde erkek girislidir ama bu cihazinkisi disi yva var acaba baglanti uclari farklimidir mesela 2----3 3-----2 5------5 elimde bir cok 9 pinli rs 232 kabloda mevcut hepsini deniyorum connet olmuyor cihaz
saygilar
siz box hic calismiyor diyince öyle aklima geldi..ama flash imkani varsa browser üzerinden yapabilirsin..illada connect r232 cablosu lazim degil!!öncelikle Scondstageloader 84 *.nfi, senin box a göre olani indir.. simdi Webinterface de box acabilirsin..nasil mi?=box kapat..elektrikten kes..tasteye bas ve basik tut ayni anda elektrige tak..taki stop yazip ip adresi gelene kadar..bu ipyi ie veya firefox a ver..WebInterface de filmware yi yani Secondstage *.nfi yi sec ve flashan yap..asagida browsende balken görürsün upload icin, kisa bekle..bu islem bitince box unu yeniden acabilirsin..yeni image icin ayni islem yalniz Scondstageloader yerine yeni image inf secmen..ben bu sayfaya birsey yükleyemiyorum..bu softlari sana verirdim ama..link vereyim oraya bir bak..merak ettim..sonucu bildir,,buraya bak.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
1. SECONDSTAGE 84 webinterface
2. tekrar booten dan sonra yine stop modus a gec ve
image webinterface yap
saygilar!!
10-06-2014, 13:44
ozibo
Alıntı:
hayhuy Nickli Üyeden Alıntı
siz box hic calismiyor diyince öyle aklima geldi..ama flash imkani varsa browser üzerinden yapabilirsin..illada connect r232 cablosu lazim degil!!öncelikle Scondstageloader 84 *.nfi, senin box a göre olani indir.. simdi Webinterface de box acabilirsin..nasil mi?=box kapat..elektrikten kes..tasteye bas ve basik tut ayni anda elektrige tak..taki stop yazip ip adresi gelene kadar..bu ipyi ie veya firefox a ver..WebInterface de filmware yi yani Secondstage *.nfi yi sec ve flashan yap..asagida browsende balken görürsün upload icin, kisa bekle..bu islem bitince box unu yeniden acabilirsin..yeni image icin ayni islem yalniz Scondstageloader yerine yeni image inf secmen..ben bu sayfaya birsey yükleyemiyorum..bu softlari sana verirdim ama..link vereyim oraya bir bak..merak ettim..sonucu bildir,,buraya bak.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
1. SECONDSTAGE 84 webinterface
2. tekrar booten dan sonra yine stop modus a gec ve
image webinterface yap
saygilar!!
arkadaşım arkadaş cihaz açılmıyor diyor hiç açılmayan cihazda ip numarasını nereden görecek arkadaş.
10-06-2014, 13:48
ozibo
Alıntı:
saygilar
arkadaşım senin cihaz elektrik verince ön ekranda kırmızı led yanıyor mu hiç.eğer yanıyor veya yanıp sönüyor ise browser den yazılım atmayı deneyebilirsin.display de ip numarasını göremezsin fakat internete bağlandığın modemin arayüzüne girip cihazının aldığı ip adresini görebilirsin ve web brovser e bu ip adresini yazıp flash atabilirsin cihazına.
10-06-2014, 21:48
dm80
ozibo ipscan ile taratiyorum cihaz ip almiyor ama modemde port isigi yaniyor mesela modemin 4 .portuna takiyorum modemde isik yaniyor ama cihaz ip almiyor denemedigim yol kalmadi ekranda ne kirmizi nede yesil led yanmiyor mesela adaptoru hizli sekilde sok tak yaparsan displayde bir hareketlenme oluyor gidiyor hemen
10-06-2014, 23:32
Volkan
Alıntı:
ozibo ipscan ile taratiyorum cihaz ip almiyor ama modemde port isigi yaniyor mesela modemin 4 .portuna takiyorum modemde isik yaniyor ama cihaz ip almiyor denemedigim yol kalmadi ekranda ne kirmizi nede yesil led yanmiyor mesela adaptoru hizli sekilde sok tak yaparsan displayde bir hareketlenme oluyor gidiyor hemen
Çok fazla uğraşmanıza gerek yok. Cihazınızın RAM yadaflaşı arızalı. Cihaz hiç boot olmadığı için herhangi bir İP göremezsiniz RS232 ilede connecet olmaz.
ethernet lambasının yanması normal. Ethernet laması yanıyor diyearıza yok cihaz calışıyor denemez. Bunun üzerinde durmaya gerek yok.
Cihazınızın flaşhı tekrar programlanarak bakılmalı.