kanalda sorun yok ama ilk 24 saat içerisinde uyduda anlık sinyal kayıpları yaşanacaktır.
Printable View
tamam düzeldi smartsporlar
Hala sinyal alamıyorsanız,Alıntı:
D-Smart kumandanızın MENÜ tuşu üzerinden AYARLAR - SİSTEM AYARLARI – SİNYAL AYARLARI menüsüne geliniz.
D-Smart TP1’e geldiğinizde, kumandanızın “OK” tuşuna basarak sinyali almaya başlayabilirsiniz.
Eğer sorununuz hala devam ediyorsa, alt sıralardaki TP seçeneklerini sırasıyla deneyebilirsiniz.
ayrıca bu işlemlerden sonrada halen sorun var ise dsmart online işlemlerinden parolanız ile giriş yapın oradan sinyal yenilemesi yapınız online işlemleri için parolanız yok ise dsmart müşteri hizmetlerini arayınız sizin cihaza hem sinyal yenilemsi yapar hemde dsmart online işlemleri için parolanızı alırsınız..sonucuda burdan paylaşırsınız..:wave:
online işlemleri buradan üye olabilirsiniz..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
maalesef sorun çözülmedi. benim sistem merkezi ordan çıkıp kendime ait bir çanak kurdurup çözüme kavuşacağımı ümit ediyorum. sonucu burdan tekrar bildiririm. çok teşekkürler yardımlarınız için.
Bayram dost merhaba! İlgi alanınızda olduğuna inandığım için doğrudan size sormak istedim:
Bende D-Smart'ın modüllü üyeliği var.Uydu değişiminden önce hiç sorun yaşamadığım Türk Sanat Müziği radyo kanalını şimdi dinleyemiyorum.Durumu müşteri hizmetlerine canlı olarak aktarmama karşın henüz ne bir çözüm sunuldu ne de bilgi verildi.Bu konuda bana öneriniz var mı?..Radyo kanalının aktif olduğunu görüyorum,zira proğram akışında değişmeler gözüküyor...:wave:
@rselturk usta Music choice grubundan bahsediyorsanız kanal aktif frekansı - 12072 V 27500 FEC:5/6 modülasyonu (DVB-S2 & 8PSK) bende sorunsuz frekansta sinyal alıp o kanalı dinleyemiyorsanız mevcut frekansı komple silin tekrar taratıp deneyin çözüme ulaşmanız dilegiyle..:wave:
Merhaba, yaklaşık 8 aydır hd plus kullanıyorum, 4a degişikliğinden sonra yayınları güncelleyemedim bir hafta mh ile ugraşmadan sonra ücretsiz servi için bayiye gittiğmde cihazı baglar baglamaz normal çalıştı? (merkezi sistem kullanıyorum) yaklaşık bir gün çalıştıktan sonra cihaz yine son seyrettiğim kanalda takılı kaldı diger kanalları göstermiyor. yeşil tuştan sinyal seviyesi ne baktıgımda her ikiside %100 seviyede. Kabloyu çıkartıp dreambox cihazıma taktıgımda bütün kanalları izleyebiliyorum sinyal seviyesi %80 lerde.
dsmart hdplus cihazda ise hem turksatta hem hotbird te ayarladıgım diger kanallar açılmıyor(kanal numarasını tuşladıgım halde o kanala gitmiyor).menüden tp sinyal ayarlarına gittigimde bütün tp leri denedim ama sinyal görünmüyor. Cihazı fabrika ayararına getirip yeni kurulum yaptıgımda ilk ayarda sinyal seviyesinin %100 kalitede ise arada gidip gelmeler görüyorum.
Yardımcı olabilirmisiniz.
Teşekkürler
@devin cihazınızı servise götürdügünüzde orda sinyal sorunu olmadıgını söylüyorsunuz demekki merkezi sistemde bir sıkıntı var merkezi sistem kullanmayan bir arkadaşınızda cihazını deneyiniz aynı sorun devam edecekmi.
HD plus cihazınızı tek kablo ile kullanıyorsanız diski takmayınız.
HD plus cihazınızın tunere taknıgınız uydu kablosunu LNB 2 yazan yere takınız sonra elektrik baglantısından çekin sonra tekrar takıp deneyiniz.
Kabloda sinyal var diyelim bazı kanallarda sinyal var iken bazı kanallarda ise sinyal sıkıntısı var ise anten,lnb,kabloda sorunda olabilir belkide cihazınızın tuner beslenme sıkıntısı meydana gelmişte olabilir cihaz elimde olsa anında ne sıkıntısı var anlarımda yazdıklarınız ile ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum.. sonucu burdan paylaşırsanız bizlerde bilgilenmiş oluruz kolay gelsin..:wave:
Bu konuda bu işi en iyi yapan DİGİTURK. Adamlar cihazı Standby konumunda her gece güncelliyorlar ve sabaha hazır kutu ile tv ye devam ediyorsun.