oda sharing bende gordum onu:)
Printable View
biz burada sharingle acılan Tps yi degilde Emu ile acılanı tartısıyoruz Sharingle ben ona bakılırsa Nova yı bile izliyorum Malum kanal dahil ancak Emu farklı
arkadaşlar benim bidiğime gore en güzel sharing yapan redline 14500 18500 her 9 dak'da bir yapıyor ınternet bağlantısı olmadan daha önce cihaza sms atılıyordu şuanda atılmıyor düzenlemeler yapılıyor ama çok özellikli cihazlardır.18500 bir özelliği daha var hardisk takılabiliyor.. ama baff bilmiyorum özelliklik olarak çok geride takıp ediliyor..
Share de bir numara her zaman Dreambox gelir kimse bnu inkar edemez ancak redline da guzel olabilir redline uyduda sharing yapıyor internet baglantısı olmadan
Sharing için daha guvenli yol internet baglantılıdır cunku uydudan sharing onerilmiyor
arkadaşlar sharing felan değil bildiğimiz hotbötr uydusunda
ve her hangi bir aparatta yok bekleyim resmli koyucam maksadım kimsenin reklamını yapmak değil o yüzden marka yazmıyorum ama yemin ederim açık şuan cihazı tekrar istedim gelecek birazdan ve resimli göndericem ama çok ısrar ederseniz mod arkadaşların izni olursa marka yazarım kendiniz denersiniz
ya arkadaşım burda marka neden reklam olsun yazda bizde rahatlıyalım. seni beklioz.
allah allah nedir bu cihaz yahu????
iyi o zama arkafaşlar kendinizde bulun ve araştırın şunu belirteyimki her hangi bir firmaya yaranmak ve reklamını yapmak gibi bir niyetim yok sadece paylaşım amaçlı yazdım ve nasıl lduğunu anlamaya çalışıyorum ................
markası inpax 2007 fta şu an elimde