Eski yazılıma dönebiliyorsanız dönün hocam bence adamlar başka siteye destek veriyorlar bizim goldmaster forum var orada bile ilgilenmediler aynı sorunları yasayan başka uyelerde olmuş sanırım uydudan gelen yazılımlar emusuz
Eski yazılıma dönebiliyorsanız dönün hocam bence adamlar başka siteye destek veriyorlar bizim goldmaster forum var orada bile ilgilenmediler aynı sorunları yasayan başka uyelerde olmuş sanırım uydudan gelen yazılımlar emusuz
2.11.77 versiyonu çok eskiden verilmişti ama oto ile gelen 2.12 versiyonuna bakmak lazım. yarın bir bakıcam inceliyecem değişen nedir görürürz.
yazılımı yükledim. Biss menüsü için Menü den Settings üçerisine girin orada 8282 tuşlarsanız k ey menüsü gelecektir. MENÜ-SETTİNG-8282
Cihazınıdaki plugın eklentilerinide bakmak için Yine Menü-Settings içinie giriyorsunuz karşınızdaki menünün altında kısımlar gözükür ordan Ekstralar menüsüne sağ tuş ile glediğinizde eklentileri göreceksiniz. giriş yapmak için 0-0-0-0 yapın ve CCAm bölümü karsınıza cıkacaktır.
mrb. cihazım gm hd 1045 en son hs 2.12.15 yükledim ve biss *** menüsüne hiç bir şekilde giremedim. Güncellemeden sonra Fabrika ayarlarına dönmüştüm. her türlü menü kombinasyonu ve her türlü 8282, 9999, vs kodları denedim ama asla biss menüsüne giremedim. dün bir sürü maçı kaçırdım akşam idman tvden bügün de yine açamadım maçları
peki şunu yapabilirmisniz Menü settıngste ayarlar kısmında menu ayarları var oraya girdiğinde en altta Default menu type seceneği şu an ıcan menude ıse bunu ana manuye alıp kayır edin daha sonra komple cıkın. Daha sonra menuye basıp direk 8282 tuşlayıp bir bakın.