yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim
Printable View
yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim
yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim lnb değiştirdim sorun kalmadı
yaw dünyada ne şaşkın malzeme satıcıları var şimdi bişey dicem tövbe tövbe
arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olabilirmisin acaba bugün eve geldiğimde tv açtım ekranda lnb overload yazısı çıktı.uğraştım gitmedi daha sonra lnb değiştirdim yine olmadı en sonunda fabrika ayarlarına geri döndüm şimdi sinyal alamıyorum ne yapabilirim yardımcı olursan sevinirim.
arkadaslara katılıyorum ıste arkadaslar bu tur mazleme satıcıları pıyasaya uyducuyum deyıp cıkarlar hıcbırseyden anlamadan dınlemeden gecenlerde bende malzemecıye bana twın lnb ver dıorum adam bana gıdıo dıseq getırıor twın dıerek ısrar edıorum gıdıo tek cıkıslı lnb getırıor ıste asıl demek ıstedıgım bu tur cok bılmıs ınsanlar bu sekılde her ıse parmak atarak mesleklerı öldürüyorlar yazık yazık su devırde su tesısatcısı bıle uydu montajı yapabılmekte dusunun artık meslek ne hale gelmıs durum cok kotu arkadaslar
uydumun markası next 7500 başka bir lnb denedim ondada görüntü alamadım sıra kabloyu değiştirmekte sağol volkan kardeşim
bence cihazını başka bi yerde deneme imkanın varsa cihazını bi kontrol et sonra diğer olasılıklara bakarsın