Bilgi Teşekkürler Ancak Tanıtım Kanalı Hariç Diğer Bütün Kanallar Şifreli Ayrıca Hiç Belgesel Kanalıda Yok :(
Printable View
Bilgi Teşekkürler Ancak Tanıtım Kanalı Hariç Diğer Bütün Kanallar Şifreli Ayrıca Hiç Belgesel Kanalıda Yok :(
arkadaşlar...türksat üzerinden yayına verilen tivibu paketlerinde şimdilik sadece 2 kanal şifresiz yayın yapıyor tivibu tanıtım ve sinetivi 2 hd kanalları...!!!...paketlerdeki diğer sipor ve filim kanalları şifreli yayın yapıyor...!!!...bilgilerinize sunarım...:warn:
bilgi için teşekkurler admin arkadaşım
slm arkadas lar ben dreambox hd 800 se var ama yeni cikan kanallari bulmam icin frenkansi giriyorum tarama yapiyorum sonra dreambox hd 800se kendiliginden kapaniyor ve restart 10 seconde yaziyor ve kanalari bulmadigi gibi eski haline geliyor ve de siralam da olmuyor ne yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim tskle
Arkadaşlar kimse bahsetmemiş şifreleme sistemi nedir bu kanalların?
Günümü kurtardınız
:459956:
sine tv 2 hd şifrelendi
izleyemedikten sonra şifreleme sistemini bilmeye ne gerek var. tivibu,ya üye olacaksın verecekler bir cihaz ondan sonra süt sağar gibi sağacaklar insanları al birini vur ötekine hepsi aynı sistemi kullanıyorlar.
İRDETO 2 şifreleme sistemi..
arkadaşlar...irdeto 2 şifreleme sistemiyle şifreli olarak uyduya yeni çıkan tivibu paketlerini legal izlemenin yöntemi nedir?...telekoma müracağat eden vatandaşlara yeni cihazmı veriliyor ve yeni abonelikmi yaptırmak gerekiyor?...özellikle 7/24 filim yayını yapan sinetivi televizyonlarını merak ettim...kaliteli yapımları ekrana sürüyormu izleyenler memnunmu?