Allah rahmet eylesin.. Usta bir sanataçıydı. Daha ıkı ay önce Küçük ağada gayet neşeli bir şekilde oynuyordu. Ama işte kader ve ecel ne zaman gelceği belli olmuyor.
Printable View
Allah rahmet eylesin.. Usta bir sanataçıydı. Daha ıkı ay önce Küçük ağada gayet neşeli bir şekilde oynuyordu. Ama işte kader ve ecel ne zaman gelceği belli olmuyor.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. geriye kalanlara allah sabırlar versin.
Rahmeti bol olsun,yakınlarına sabırlar dilerim.
ALLAH Rahmet Eylesin
güle güle büyük usta ALLAH mekanını cennet eylesin sevenlerinin ve acılı yakınlarının başı sağ olsun ALLAH rahmet eyleye.
Türk sinema ve tiyatro camiasına sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun diyorum
Allah Rahmet Eylesin Gerçekten Gerçek Bir Sanatkârdı. ZEKİ ALASYA Allah Mekânını Cennet Eylesin Kabrin Nurlandırsın. Biz Seni Çok Sevdik. ZEKİ ALASYA... Yokluğun Yüreklerimizi Çok Acıtacak. :'(.
Küçük Ağa dizisini sırf bu büyük usta için izlerdim. Ve izlerken de çok zevk alırdım. Mahoya kızması heyvan oğlu heyvan demesi, beni çok güldüren sahnelerdi...
ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.
Sevgili Zeki Müren'in "Yangınlardayım,başım duman.." şarkısı bir bulut gibi üzerimde.Bir sanat adamını değil,insanın da hasını kaybettik.Mekanı cennet olsun.Tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum...:(