lütfen kelimelerinize dikkat ediniz..Alıntı:
size yakışmıyor..
varsa yorumunuz burada yapabilirsiniz..
selametle..
Printable View
Eyer birşey yazacaksan yazarken biraz düşünün ondan sonra yaz sn:pastil
ya aklı olan ve kör olmayan bir nsan anlar bunu..Alıntı:
şike varsa ortaya çıksın ve ceza alsın eger yoksa fener yonetimi bu işi hemen kapatsın ama kaç hafta oldu hala bir basın açıklaması haricinde çıt yok benim şaşırdıgım nokta o...
selametle...
ya ustalar çok güzel yazıyorsunuzda neden sürekli tek taraflı düşünüyorsunuz.sanki fenerbahçenin dışındaki diğer büyükler bu güne kadar şike yapmadılar.bunları bir çoğumuz biliyor ama işimize gelmiyor.şu an ülkemizde futbol üzerinde oynanan oyuınlar hakkında hepimiz az çok fikir sahibiyiz.çünkü çok büyük rant var.o yüzden bir çoğumuz birbirimize karşı kırıcı kelimeler kullanmamaya gayret gösterirsek daha iyi olacağını düşünüyorum.
Altta kalanın canı çıksın, sahayı yakanlara, taş atanlara cezalar verilmedi. Burada FENERBAHÇE'nin başarılarına gölge düşürmek istiyorlar. Şu bir gerçek ki Türkiye'de bir FENERBAHÇE liler var, bir de FENERBAHÇE li olmayanlar. Bu kadar basit. Sahada istediğini alamayanlar masa başında almaya yöneldiler. Ancak buna .... denir. Ne mutlu FENERBAHÇE liyim diyenlere. Bir gün herkes FENERBAHÇE li olacak. Şikeden söz edenler ellerinde kesin kanıt olsa var ya o gün FENERBAHÇE' yi idam ederler. Bu kadar beklemezler. Karından konuşmayalım. Gerçekleri ortaya serelim. Trabzonda bizim teknik direktöre taş atıldığında çok ufak bir şey dediler. Aslında gerets birden sonuç 2- 0 olunca kafasını kulübe demirine vurmuştur. Kimsey fazla kızdırmayın. Herkes birşeyler biliyor. ??????????????
arkadaşlar mondragana atılan cism ile sadece bu cezayı alması lazımdı ya diğerleri.
Arkadaşlar geçtiğimiz sezon Orduspor-Eskişehirspor maçında taraftarın biri sahaya elinde sopayla girdi ve bunda yaralanma olmadığı halde Orduspor takımına 10.maç seyircisiz oynamama cezası verildi. Buyrun taktiri size bırakıyorum. Bence az bile almışlar ceza,
3 maç az geldi banada ama umarım indireme gidilmez.benim korkum ali samıyende taraftarlarımız aynı şekilde karşılık verirse ne olacak?