Diyecek hiç birşey bulamıyorumz Ölenlere allahtan rahmet diliyorum keşke elimizden birşey gelse :(
Printable View
Diyecek hiç birşey bulamıyorumz Ölenlere allahtan rahmet diliyorum keşke elimizden birşey gelse :(
Bunları selecanları şu an top yekun ahmet haken dediğin sözdeyazar ve medyası değilmi.Alıntı:
HDP liler olay anı nerdelerdi.çzreye giderken hep berebaer yürüyen polise karşı saz ekibi ile karşı elirken suruçta olduğu gibi ankarada da yoktlar. Ankaradaki bu mitingi kim düzenledi kim organize etti. CHP vekilinin orda ne işi var nerelere hizmet ediyorlar. Ülke tarihimize bu olayıda katlıam yapıldı demek için yaptılar. Bizim kaç tane askerimiz öldü bunun için kimse katlıam yas lafını etmediler.
Ama orda toplanan örgütçüler ölünce ahmethakan gibi ülkeyi karıştırmak isteyenlere bişi olunca bazı kesimler hop oturup hop kalkıyorlar.
Bu olayıda kimse devlete bağlamasın adamların üstlerini arasan özgürlüğümüzü kısıtladılar diyorlar. Vekiller canlı kalkan olup arattırmıolar. Müdahale edincede faşist devlet oluyor.
Devlet ankara gibi biryerde guvenlik nasıl zaafı veriyor volkan bu fuat avni denen şahıs veya herneyse 19 eylülde yazmış bu durumlarla ilgili birşey bak sana göstereyim . Varya bu işte tamamen devletin guvenlik zaafiyeti varsa ve bu fuat avninin dedigi gibi birileri tarafından yonlendiriliyorsa gerçekten yazık her dedigi cıkan bu şahsın eğer bu durumda dedigi gibi dogruysa vay halimize bu ülkede yaşanmazAlıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ne alaka editör hocam bu ülkenin başına bela olan terör örgütü vatan haini cemaat ve bunlara destek veren siyaset olduğu sürece fuat avnler ülkeyi karıştırmak isteyenler eksik olmaz. Bu işi devletimize maal etmeye çalışmayın. Bu katlıamın sorumlusu tamamane HDP ve oraya toplanan diğer örgütlerdir. Devlet mudahale ettiği zaman özgürlük kısıtlanıyor oluyor.Alıntı:
Devleti istemeyen lerin yaptığı bir mitigdir. Devletini ülkesini seven ülkesinde savaş varmış gibi barış mitingi yapmaz. Bu mitingin amacı pKK terör örgütünü aklamaktı ama aynı örgüt hepsini patlattı. Fuat avni yada herneyse oda bunların sosyalmedya habercisidir.
Orda cevrede mitingle alakası olmayan yaralanan vatandaşlarıma geçmiş olsun ama geriye kalanlara kimse ksusura bakmasın zerrre kadar acıma. Benım ülkemde savaş olmayıp ülkemi karıştırmak istyorlarsa bir şekildede ne ekiyorlarsa onuda böyle biçmiş oldular.
Türk kürt demedim nerden çıkardınız pkknın kürtlerle ne alakası var ben kim teröre destek veriyorsa dedim anlaşılan bazı kesimler pkk deyince akıllarına kürt vatandaşlar gelmiş ama yanlış bir düşünce..Alıntı:
Tüm terör yandaşlarını rabbim kahr etsin.
Sözün bittiği yerdeyiz iktidarı ile, muhalefeti ile, vatandaşı ile tüm Türk Milleti bir ve beraber olmalıdır Cümlemizin başı sağolsun.
Türkiyenin orta yerinde yüze yakın vatandaşımız katledilmiş demirtaş devleti suçluyor, devletin başındaki davutoğlu seçmenden hdp ye hesap sormasını istiyor, barış sandıkta diyorlar madem barış sandıkta niçin oyların sayımını bekliyorsunuz çözün o halde bu iki tipin olduğu ülkede barış falan olmaz. bu ülke akp hdp ve cemaatlerden kurtulmadığı müddetçe adam olmaz.
Bu ülke neden Ak partiden kurtulsun ki böylesine bir desteği varken ve ben yanlış politikaları olduğunu bilmeme rağmen ülkeyi aldığı noktadan getirdiği noktaya baktığımda çok kötü olmadığını görüyorum.
He daha iyisi olabilirmiydi tabiki olurdu ama önümüzdeki günlerde olacak inşallah.