evet ciddi bir sinyal sorunu var filbox ta günü belirli saatlerinde özellikle gündüz sinyaller çok düşük
örneğin şimdi;
star tv 12015 h 16.4 db
trt hd 11054 v 12.9 db
filbox 11775 v 7.8 db (7.7 de kırılma başlıyor)
Printable View
evet ciddi bir sinyal sorunu var filbox ta günü belirli saatlerinde özellikle gündüz sinyaller çok düşük
örneğin şimdi;
star tv 12015 h 16.4 db
trt hd 11054 v 12.9 db
filbox 11775 v 7.8 db (7.7 de kırılma başlıyor)
evet şu anda diğer yayınlarda sinyaller aynı ama filboxta 5 dakika önce 11775 v bende sinyal gitti.
2 dakika sonra 9.4 db ye yükseldi sinyal.
1 dakika sonrada 10.3 db ye yükseldi.
maalesef sinyaller hergün böyle...bir düşüyor bir yükseliyor çok tutarsız...
çok saçma bi durum bu
Müşteri Hizmetlerini aradığımdada sizin sistemde sorun var dyorlar. Kendilerinde %80 sinyal kalitesi varmış. Çanak anten ayarını kendi frekanslarına göre yapmamı istediler ama benim uydu bulucu cihazım HD frekansları desteklemiyor malesef.
3 yıl DSMART HD uydu alıcısı kullandım.normal uydu alıcısına gelen sinyal %90 lar sevyesindeyken DSMART HD kutuda bazı frekanstaki sinyaller %50-55 geliyordu.müşteri hizmetleri falan derken sinyalleri yükseltemedim bir türlü..
piyasada satılan sinyal yükselticilerden aldım ve sinyallerde yükseldi..sonuçta 5tl ye satılan bir şey denemekte fayda var derim..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
filbox müşteri hizmetlerine bu sıkıntıdan bahsettim ama sisteminizi kontrol edin diyorlar sadece.ama ciddi bir sinyal sorunu var.su anda 11775 v sinyali 11.9 db ile geliyor. gayet yüksek ama gündüz önceki mesajlarımda belirttiğim gibi 7.8 b ye kadar düşüyor. bu hergün böyle.
diğer yayınlarda sinyaller stabil örneğin;
trt hd 12,5-13,3 db arası
star 16.4-18,2 db arası
show tv 11,5-12,4 db arası.
yani sinyaller arasında gece gündüz ciddi bir fark yok.ama sinema tv nin 11775 v frekansında 7.8-11,9 db arası.farka bakar mısınız?
uydu alıcım ve çanağımda hiç bir sorun yok.bu ölçümleri bir kaç haftalık test ile elde ettim.
sonuç olarak; filbox acilen sinyalleri stabil haline getirmeli ya da düzgün bir transpordera taşınmalıdır.