Laiklik tartışmasınında neden ortaya atıldığını anlamış olduk.
Printable View
Laiklik tartışmasınında neden ortaya atıldığını anlamış olduk.
Alıntı:
her durumdan vazife çıkaran hükümet ve islam karşıtlarına atış serbest.
gerici, yobaz...vs.
forumda ifade özgürlüğü var diyen bu forumun yönetimi siyasi bölümden beni yasaklamış ama bu bölümde yasaklamayı unutmuş.
yukarıda kapatılacağı söylenen kanallardan fox hariç hepsi pkk kanalı.bunlar hakkında yorum yok ama ensar vakfıyla nasıl bir bağ kurulabilyor el insaf yani...
rahat durmazsanız 10 senedir hizmet aldıgınız siteye ihanet etmiş olursunuz yaşça benden büyüksünüz sanırım kurala uyun siyasi bölümünde neden yasaklandıgınız anlatmama gerek yok carpıtma laflar ile bize yklenmeyin benim hoşuma giden sizin hoşunuza gitmez sizin hoşunuza giden benim hoşuma gitmez bize algı yaratmayın halen bu msjınızda bile bizi hedef gösteriyorsunuz bir şeyi tartıştırmıyorsunuz bizi hedef alırsanız buna musade ettirmeyiz okey bize dilediginizi söyleyin diye bu site kurulmadı
o kadar çok kanal var kapatılacak fox tv can erzincan tv kapatılıyor ama yinede helal olsun fok tv bir kanal 100 kanala karşı geliyor bu kadar korkuyorlar ğerçeklerden demek bu şunu gösteriyor fox tv ğerçekleri gösterdiği için diğer kendine bağlı yüzlerce kanal bir elden çıkan haberleri verdiği için millet uyanmaya başladı onun için bu kanalı gözden çıkaracaklar sonra paralel tv derler sonra suçsuz görevli insanlara bir bahane bulurlar içeri atarlar fox tv nin diger kanalları bütün uydulardan yayın yapıyor kendine ayit 75 kanal daha var yerinde olsam hotbird uydusundan yayına başlarım daha özgür olur ğerçekleri anlatır bakalım uydudan ğerçekten çıkarılırsa amerikanın tepkisi ne olur ben fatih ismail murat bakalım ne olacak umarım bu güzel insanlara bir suçlama yapmazlar
Halk TV'yi nasil kapatmadilar ona sasiriyorum..
fox u kapatsınlar ülkeyi karıştırmak için elinden geleni yapıyor. Amerikan uşağı.
Kapatılacak o kadar çok kanal varken en başta AKİT Tv önce bi onları kapatsınlarda ondan sonra konuşuruz.
türksat,4a olmadıkı,kurtsat4a oldu 2.dil kanallarla doldu uydu,cihazlara liste yaparken fazladan yarım saat uğraşıyorum,2.dil kanalları temizlemek için....
özellikle foxtv can erzincan tv ulusal kanal halk tv ve diger terör yandaş kanalların derhal kapatılması lazımm...
Bence sadece türksattaki kanalları kapatmak yerine tüm uydu yayınlarına ve interneti hatta tüm görsel medyayı gazeteleri bile kapatsınlar soruna kökten çözüm vurulmuş olur.
çünkü onu kapat bunu kapatla bu iş olacağı benzemiyor, nasıl olsa bu milllete ne anlatılsa bir türlü gerçeği görmekten rüyadan bir türlü uyanamayan bir millet olduk çıktık...
Doğruyu yalnışı, Haklıyı haksızı, Akla karayı, Suçluyu suçsuzu bile ayıramadıktan sonra geriye ne kalmış ki?
PADİŞAHIM ÇOK YAŞA, ALLAH DEVLETE MİLLETE ZEVAL VERMESİN....DİYELİM.:49857458: