O beın Sports lar fransız şu Astra sat da olan ispanyol
Printable View
O beın Sports lar fransız şu Astra sat da olan ispanyol
arkadaşlar bu kanallar başka uydudan maç yayınını vermiyormu
mario gomez malumunuz şu anda almanların ilgi odağı ve euro 2016 yı çok önemsiyorlar..
bu sebeple hem gomez için hem de şampiyonluk maçı olmasından dolayı bunu almanya dan ARD-ZDF kanallarından birisinin yayınlamasını beklerdim o zaman vay be denirdi çünkü türkiye ligi bazen böyle istisna durumlarda yayınlanıyor zaten alıcısı olan bir lig değil...
bjk şampiyonluk maçına çıkıyor diye yayınlanıyor aynı durumda fb olsaydı onun maçı verilirdi..Alıntı:
bjk şampiyonluğu ilan etsin son hafta mesela konya maçını falan vermezler yani..
bu maç yayınlarınıda fazla mübalağa etmemek lazım işte arad bir istisnai maçlar verilebiliyor her zaman zaten olmaz...
geçen sene euroleauge maçlarının hemen hemen hepsini izledim dedim ki avrupa da basketbol bitmiş o kadar kalitesiz ve dandik maçlar oynandı tövbe dedim bu sebeple hiç takip etmiyorum ve önemsemiyorum..
bu sene 1 maç dahi izlemedim euroleauge falan fasa fiso olmuş bir dönemler nba ayarına çok yaklaşmışlardı lakin artık fos ben daha kolay kolay izlemem herhalde nba varken...
harika bir haber herşey gönlunce olsun teşekkürler
Bir Besiktas taraftari olarak sizlere bizi bilgilendirdiginiz icin sonsuz tesekkürler. Sporsevenlerin böyle altarnetif kanallari olmasi cok güzel, ellerinize emeginize saglik.