4K 3D Ultra HD LED TV 65 inç kavisli ekran olarak mükemmel bir tv ile seyir rotasındayız.
Bu konuda sizlere konu açarak detay vereceğim
Printable View
4K 3D Ultra HD LED TV 65 inç kavisli ekran olarak mükemmel bir tv ile seyir rotasındayız.
Bu konuda sizlere konu açarak detay vereceğim
Şu an LG 49UF 8507 4k ve Samsung 40 D6000 LED tv kullanıyorum. Biraz borcu azaltınca Samnsung Super ultra HD CURVED alacam. :D Birde GIGABLUE 4K aldıkmı işlem tamam olacak.
Tabi kullandığım techizatlar imzamda yazıyor artık orayada sığmayacak gibi :D
SAMSUNG LED TV yi yaklaşık 6 senedir kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok. Her markanın amiral serileri vardır. Bunun yanında her tür kullanıcı için ürettikleri fiyat bazında düşük serileride var. Amiral gemi olan serileri alırsanız uzun yıllar sıkıntısız kullanırsınız.Alıntı:
Bu tv olayında şu an piyasa durumu ve elektronik parça üretiminin değişmesi nedeni ile herşey değişti. Özellikle kişiler TÜPLÜ TV tamiri fiyatları ile LCD tv fiyat tamirini çok kıyaslıyorlar. Şuna bir açıklama getireyim. Tüplü TV tamri zamanında tv ler gercekten çok pahalıydı. Parçalarıda pahalıydı. TV nin tüpü bittimi at çöpe. Yada trafosu yandımı tv nın yarı parası gibi ücretler çıkıyordu. Şimdi piyasaya çin işi giridi kondansatör entegre direnç trafo gibi ürünler resmen bedava gibi fiyatlara indi. Halen eski tüplü tv tamiri yapanlar 20 tl ye bile tamir yapınca led tv tamirinde n 200 tl istendimi ikisinide aynı kefeye koyuyorlar. halbuki birinde parça komple değişirken birinde 50 kruşluk paraç değiştiriliyor.
LED tv de panal arıza yaptı tüplü tv de olduğu igibi direk yenisi. Ama anakart arızasında eskisinde tamir olayı vardı yine led tv lerde bir çok yerinde tamir yapılıyor ama maalesef tabiki tamir fiyatıda öyle 20-50 gibi ücretler olmuyor ama zamanla bunlarada fiyatl düşecek.
Panasonic Plazma kullanıyorum..Tabiiri caizse Taş gibi :) Elin Japonu nasıl yapmışsa bozulmuyorda :) Niyetim 4K panele geçmek...bakalım..
Bende de 42"Smart-LED Phılips ve 33" Smart-LED LG Tv var.İkisinden de memnunum.
volkan usta televizyonu arızalanan led tv sahibi. tv'nin tamir ücretinin 200 liradan 500 liraya kadar masraf çıktığını duyunca ne inanıyor, nede yaptırmak istiyor. en son olarak sağa sola bir sürü yere sorduktan sonra tamir için bizimle pazarlığa oturuyor. bunun pazarlığı olmaz. bir kart ücreti 200 tlden başlıyor. hem besleme kartı hemde anakart arızalı olunca fiat 500 liraya denk geliyor. gerçekten led tvlerin tamir ücretleri az değil. bugün besleme kartı kaç liraki 200- 350 lira arası kart parası alınıyor. zaten her iki kart arızalı olduktan sonra geriye tvden panel sağlam kalıyor. üstelik bazıları değiştirdikleri kartlara 1 yıl garanti veriyor. hadi 1 yıl dolmadan televizyon tekrar gümledi. marka eski aynı üretim yok. servisi garanti içi gidince servisle karşı karşıya kalıyor. bazılarıda garantisiz iş yapıyor. ben şahsen elektronikçi olmama rağmen tv ye 100 lira masraf koymam. en adisini en ucuzunu alır kullanırım bozuldumu at. yenisini al. tüplü tvlerinde tamir ücretleri az değil. 72 ekran ve üstü bir trafo fiatı 75- 80 lira + tadilat yapılıyor en az 150 lira masraf çıkıyor tüplü tvye. yeri gelince 50 kuruşluk bir parça değiştiriyoruz. 20-30 lira para alıyoruz. ama 20-30 lira nerde 200- 350 veya 500 lira nerde. volkan usta yanında yaklaşık olarak 6 senedir kullandığın tv var diye yazmışsın. ya tvyi çok kullanmıyorsun yada inan bana şans eseri bu kadar dayanmıştır. tabi kullanıcıdan kullanıcıya 1-2 yıl far eder diyelim, ama bunların ömürleri maalesef 3-5 yıllık. yaşadığım yerde henüz 4 yılı sağlam çaılışan tv henüz görmedim sağlıcakla kal saygılarımla aliharbiye.
samsung 129 ekran plazma bozulana kadar devam.
Lg 49uf 8507 4K-3D 49"
SAMSUNG lcd 32"
yaklaşık 5 yıldır samsung D serisi 117 ekran 3D Smart tv kullanıyorum.garantideyken 2 kez arıza yaptı.garantiden sonrada anakart arızası yaptı 400 tl ödedim.evime bir daha samsungun çöpünü almam.