Allah, bu hain saldırıyı yapanları yaptıranları kahrı perişan etsin.
Saldırada yaralı kurtulanlara acil şifalar diler Şehit düşen kardeşlerimizin mekanları cennet olsun...
Teröre lanet olsun...
Printable View
Allah, bu hain saldırıyı yapanları yaptıranları kahrı perişan etsin.
Saldırada yaralı kurtulanlara acil şifalar diler Şehit düşen kardeşlerimizin mekanları cennet olsun...
Teröre lanet olsun...
Terörden dolayı, Türkiye’nin herhangi bir yerinde tek bir vatandaşımıza dahi zarar gelmeyene kadar milletçe tek vücut olmalı ve terörü yaratan tüm faktörlere karşı ortak bilinçle hareket etmeliyiz.
ALLAH'tan Bu kehpe ve alçakça saldırıda uğramış vatan evlatlarından
Yaralı kurtulanlara acil şifalar diler Şehit düşen kardeşlerimizin mekanları cennet olsun
ne ALLAHtan korkarlar nede kuldan utanırlar..bunlardan yoksun sözüm ona bir insanda vijdan aramak akıl kar işimidir....televizyonda ölen polisleri görünce çoğunluğun gencecik daha çiçeği burnunda baba veya koca olduklarını,bizlerin olduğu gibi onlarında bir hayalleri hayatları olduğunu gördüm...yazık çok yazık...her bomba patladıktan sonra lanetlemekten başka birşey yapamamakta insanı yozlaştırıyor...yaklaşık kırk yıl sonra bunu daha iyi anlayabiliyorum...ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum...ALLAH yar ve yardımcıları olsun...
allah bütün şehit ailelerine sabır veersin
Malesef sehit sayisi 44 olmus
LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yüce yaradan ALLAH bunun hesabını hem bu dünyada hemde ahire.te soracaktır bu yapılan şerefsilerin yanına kalmayacaktır ALLAH gani gani rahmet eylesin yaralılarada acil şifalıklar olsun