yüzyılın hainleri umarım pislkiiklerinde boğulurlar.
Printable View
yüzyılın hainleri umarım pislkiiklerinde boğulurlar.
"pbs sports 1"
beIN Sports kanallarının yasaklanmasıyla Suudi arabistan yeni bir spor kanalını şifresiz olarak önümüzdeki haftadan itibaren açıyor.Kanalın adı "pbs sports 1".
Kanal şifresiz yayın yapıcak ve ilk etapta 5 spor kanalı,daha sonra kanal sayısı 11'e çıkartılacak.kanallar arabistan tarafından beIN Sports'alternatif olarak düşünülmüş.
Kanalda UEFA Şampiyonlar Ligi ve FIFA Dünya Kupası 2018-2022 karşılaşmaları yayınlanacağı bilgisi var.
pbs sports kanal ve kanallarının BADR 4/5/6/7 @26E uydusunda yayın yapması bekleniyor.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sorun kankaların arasına karakedi girmesinde değil,İŞİD'e destek verenin sadece Katar olmadığının dünya kamu oyunca bilinmesindedir...Belki de "Kızım sana söylüyorum,gelinim sen anla!" uyarısının kibar söylenişidir...:wave:
işiti yaratan büyüten direktif verip sonrada terör örgütü ilan eden amerikanın kendisidir....taaa2001'de benim ikiz kulelerimi uçaklarla yıkan senin ülke vadandaşların deyip suudi arabistana milyarlarca dolarlık hesap çıkarıp amerikadaki suud paralarını bloke eden haydut amerikadır...kendine yapılan eşkiyalığın tıpkısını katara yapan şerefsiz suudiler amerikaya yaranmak ve onun köpeği olduğunu haykırarak yanınada 5 ülkeyi alarak trakya büyüklüğündeki katara posta koydular...bahane belli...sen işide,filistin kurtuluş örgütünün askeri kanadına veya hizbullaha destek veriyorsun.....amerika haraç veya enerjisini alacağı ülkeye bu bahanelerden birini söyledimi veya söylettimi iş bitmiştir....dünyanın bir numalı haydut ve eşkiya devleti olan amerika kendi yarattığı işide terör örgütü derken fetö ve pkk ile ilişkilerini özellikle son bir yılda nekadar ileri götürdüğünü gördükçe türkiyenin ne hayati ölçüde badireler atlattığı ortaya çıkıyor...aynı oyunu amerikan uşağı fötöcüler ile türkiyede MİT krizi olayı ile denediler...amaç hükümeti işide yardım ediyor bahanesi ile devirmekti..fakat kendileri devrildi..hergün biraz daha yok oluyorlar...rsturk gibi bazı arkadaşlar hala sinekten yağ çıkarmı acaba diye kuytularda beklemekte...zamanın bol olana beklemek düşer...daha çok beklersiniz...