Bu seferde rekabet kalmaz tek elden yüksek fiyatlarla platforma üye oluruz. Bakın Süper Lig maçları DİGİTURK'un elinde ve istediği gibi at koşturuyor.
Printable View
arkadaşlar...next hc 12 settopbox üzerinden lcd televizyonumuzdan izlediğimiz teledünya kablolu yayını ve astra carsd sharing uydu yayınıyla netflix ve turkcell plus şebekelerine apple tv settopbox üzerinen aboneyiz üstelik bilgisayarımdan beleş tv exe programını ve akıllı telefonumdan filmon tv programını seyrederiz...
uydu yayıncılığı derim platformları izlenecek çekiciliği yok gibi :smiles24:
Bir yıl digitürk kullandım BEIN sport geçince fiyatları yükselttiler. İkinci yılı devam ettirmedim.4 Yıldır TİVİBU belgesel sinema paketim var fazlasıyla yeterli oluyor.
Ama benim için önemli olan motorlu çanağım.
D-Smart tüm kanallar açık modül üyelikle izliyorum 17 TL ödüyorum.2 yıl tahaddüt bu ayın sonunda doluyor,galiba üyeliğe devam etmeyeceğim.Tivibu süper paket kullanıyorum 1 sene olacak Eylül ayında ona da 7,5 TL ödüyorum.Tivibu dan daha memnunum aslına bakarsanız.
Dsmart modül mega paket + Dsmart Go (Aylık 10tl/ yıllık 120 peşin ödeme)
Filbox modül (yıllık 48tl peşin ödeme)
Netflix 4K (ortak üyelik aylık 10tl.)
turksat uydu kullanıyorum bedava ext 4k cıhazım var süper herkese tavsıye ederım ucret odemeyın
Alıntı:
Ustam yeni üye olmak istersek aşağıdaki belirttiğiniz fiyat nakadar olur, Dsmart mega paket için belirttiğiniz rakam çok iyi fiyat
Dsmart modül mega paket + Dsmart Go (Aylık 10tl/ yıllık 120 peşin ödeme)