Printable View
bendede indirme başarısız diyor
Alıntı: c4gr1_m3t1n Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. HOCAM ARŞİV HATASI VERİYOR, DOSYA AÇILMIYOR. ACİL YARDIM !! TÜM KANALLARI DA SİLMİŞTİM DOSYA AÇILMIYOR Alıntı: burak2505 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bendede indirme başarısız diyor Dosyada sorun yok virus programı varsa onu kapatınız
Alıntı: Advertorial Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Dosyada sorun yok virus programı varsa onu kapatınız HİÇ BİR VİRÜS PROGRAMI KULLANMIYORUM, FARKLI BİR PC DENEDİĞİMDE DE AYNI HATA İLE KARŞI KARŞIYAYIM
Alıntı: c4gr1_m3t1n Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. HİÇ BİR VİRÜS PROGRAMI KULLANMIYORUM, FARKLI BİR PC DENEDİĞİMDE DE AYNI HATA İLE KARŞI KARŞIYAYIM rar mı yüklü değil pc de bende indirdim sorun yok Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
thanks
eline sağlık
teşekkürler:clap2::
dosya hasarlı kullanamıyoruz yenilemen mümkünmü
Alıntı: c97c90409cfbe0 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dosya hasarlı kullanamıyoruz yenilemen mümkünmü Bilgisayarınıza rar indirin sonra açın dosyada sorun yok hocam
Teşekkür ederim paylaşım için