Evet doğrudur
Printable View
Evet doğrudur
cihazın videosunu izledim kanal geçişleride yavas değilmi ustad sıkıntılı oldugu gorunuyor bende atlanda smart g3 vardı onunda 2 kumandası vardı mauseli falan android aynı senin cihaz gibiydi geçişler olsun falan disecg problemleri en sonunda machina 3 d aldım 2-3 sene önce kurtuldum resmen
Evet gayet sıkıntılı ben dreambox,vu duo,vu Ultimo gibi cihazlar kullandım en son Next 2000 HD machina aldım sıkıntısızdır motorlu çanakta cccamda televizyonu 4 k alınca hadi dedim hem uydu alıcısı hem android bakımından tek cihazda toplayayım ama şuan için hüsran demem yanlış olmam sanırım daha çok video atacağım ses geriden geliyor bazen normal kanallarda 1 2 saniye arası donmalar oluyor bunların hepsini paylaşacağım
aksine iade etmeyeceği bekleyeceğim bakalım nextin bu cihazdada sınıfta kalışını görelim
evet cihazda kanal geçişleri çok yavaş diseq motor kullanımı sıkıntılı ben bir çok cihaz kullandım böyle bişey yaşamadım
- - - Updated - - -
yeni 2 yazılım gönderdiler 1 ciyi denedim ama yükleme olmadı bunu son videoda görmüştük 2 ci yazılımı yükleyip izlenimleri paylaşacağım