bana görede yanlış.doğru bulmuyorum.böyle olmaması gerekirdi.
Printable View
bana görede yanlış.doğru bulmuyorum.böyle olmaması gerekirdi.
valla tam arap aleminde kurban bayramı bizlere göre 1 gün erken kutlanırken asılması tam bir hataydı .idam cezasına karşı bir insan olduğum için hücre hapsiyle cezalandırılması gerekirdi . İlk görüntülerde de kendilerine Şİİ ve KÜRT gruplar diyen amerikan işbirlikçisi de allemalar ın bi ..ıçlarını açıp kına yakmadıkları kaldı . bu arada arap dünyasının da olaylara ilgisiz, alakasız ve tepkisiz kalması bana meşhur atasözünü hatırlattı . " İçeceksin Şarabı Öpeceksin Arabı " :crashs: :crashs:
kesinlikle asılmamalıydı.yine abd nin oyunu.a.b.d ıraka girdiğine bin pişman şimdi ordan kacış yolunu sunni ve şii catışması için saddam kobay olarak astırdı bence.kolaygelsin.
Neden Bİzde İÇİmİzdekİ Haİnlerİ Asamiyoruz Avrupa Ve Amerİka Saddami Astirdi Bİze Gelİnce İnsan Haklari Saddamin Asilmasi Bİle TÜrkİyeyİ KariŞtirmak İÇİn YapilmiŞ Bİr Olaydir
Benim düşüncem kesinlikle dogru bulmuyorum.Ne olursa olsun bu sekil olmamalıydı. Bu sekil idam olursa su anda asılması gereken ve bunu coktan hak etmiş biri var onunda asılması gerekir
bu kadar insanının kanına giren ırak' ı bu duruma getiren kişinin idamı doğru bir karar fakat asılış tarzı ve zamanı beni üzdü sanki asan ş.....sizler intikam alır gibiydi.görev yapar gibi değillerdi.
kesinlikle asılmamalıydı çünkü saddam gerçek bir liderdi şimdi değil amerika tüm dünya orda olsa saddam gibi ordaki huzuru ve sukuneti sağlayamaz asılması gereken biri varsa oda imralıda bekliyor .
Bence Satdamin Asilmasini DoĞru Bulmuyorum
bence de asılması dogru degil
ona gelene kadar.....
saddam bence kötünün iyisidir
trajik bir son .........
arkadaşlar kesinlikle doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum ve burada uygulanan çifte standarda dikkati çekmek istiyorum bu şahsı idam eden görüntülerdeki cellatlar değil,ordadoğuyu yeniden şekillendirme adı altında emperyalist uygulamalar yapan ABD,ing gibi kendilerini bişey sanan devletlerdir biz burada beslediğimiz ş....sizi asmaya kalkışsak asamazsınız bunun sonuçlarına katlanamazsınız sizin için hiç iyi olmaz diyorlar kendileri ise tavuk boğazlar gibi adam asıyor astırıyorlar bu çifte standart değil de nedir?...