Reis Bey,
Bu yazılımda CW ve FixedCW menüsü var mı?MAkinayı açtım yükleyeceğim.Bir bilgi lütfen?
Printable View
Reis Bey,
Bu yazılımda CW ve FixedCW menüsü var mı?MAkinayı açtım yükleyeceğim.Bir bilgi lütfen?
arkadaşım hangi hw yi kullanıyon söle ki ona göre söylüyüm hepsinde yok
çalışmalar için başarılar. 13,42,65
bizleri kasıtlı olarak suny den kaona çevirttiler.neymiş efendim kaona yazılım daha çabuk geliyormuş falan filan.çıkartın o zaman yazılımları inanalım.kaç aydır yazılım mazılım verildiği yok.yazılım vermiycektiniz milleti neden kandırıyorsun neden kaona döndürüyorsun snopy madem vermiyorsunuz suuny e dönüş yazılımı nı verin .bir çok insan madur durumda.dönüş yapanların adedi hiçte azımsanmayacak kadar..
yaw bey kardeşim ne diyosunuz yaw.hepsi birbirinin aynı işte.hangisine göre yapılmışsa onu yüklüyoz.at kurukafayı sonra diğer yazılımı otur seyret.hayret yaw.adam bedavadan size ve bana kanal seyrettiriyo.fakat sizler şikayet ediyosunuz.hayret bişey yaw.:crashs:
tşk dostum reis kolay gelsin
Arkadaslar 13.41.6d ye yokmu.
arkadaşlar ben veya snopy nede başka bi arkadaşımız bizlerbu işi para için yapmıyoruz sadece siz degerli arkadaşlara keyifli seyirler vermek için ugraşıyoruz lütfen ne bize nede snopy arkadaşa bişi demeyin bizler burda paylaşım için veriz zaten softcam veye kke+ veriliyor birini yükle sorunun bitsin niye uzadıyonki kendini üzmekten başka bişi yapmıyosun senAlıntı: