Printable View
Alıntı: MEHMET_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ewet gollll:sunglasses2: :sunglasses2: mehmet kardeş 1-0 öndeyim :):28:
Alıntı: alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve ve ve goooollll Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :) Bravo...güzel sobelemişsin...:45:
Alıntı: TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bravo...güzel sobelemişsin...:45: galiba ben bişi anlamadım bidaha okuyayım :49:
Alıntı: alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. mehmet kardeş 1-0 öndeyim :):28: haklısın abi neyse maç devam ediyor 1 1 olur elbet
Alıntı: mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. galiba ben bişi anlamadım bidaha okuyayım :49: Evet sen tekrar oku...konunun kısa bir özetini istiyorum senden...anlamayanlara açıklamalı anlatı ver lütfen...sevgilerimle...:wave:
Alıntı: TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Evet sen tekrar oku...konunun kısa bir özetini istiyorum senden...anlamayanlara açıklamalı anlatı ver lütfen...sevgilerimle...:wave: bu ne şimdi ben bişey anlamadım raporda yazmalımı acaba:8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:
Alıntı: TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bravo...güzel sobelemişsin...:45: EEEE ne de olsa kimin ögrencisiyim :8[1]: dimi?
Alıntı: MEHMET_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Forum Manyagi *Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti......... Haklısın dostum sobelendin :wave: