teşekkürler.ellerine sağlık.
Printable View
teşekkürler.ellerine sağlık.
arkadaşlar merhaba 11 system beko var ellimde tv geldiğinde ötüyordu horzantal trfo transistör kondansatörler yenilendi çalıştı tv ama ekran sağdan ve soldan dar yukardan aşağıya çizgiler var ekran süt beyaz tv den ses geliyo görüntü yok müşteride ille bunu yap diye tutturdu varmı bi püf noktası yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
slm hocalarım bende 72 ekran beko t 372 sxs modelınde bır tv var ekran bıraz saga kaydı macları ızlerken veya haberlerde yazılar tam gozukmuyo ne yapmak gerekır acaba cevabınız ıcın tesekkur ederım.
arkadaşlar bu notların yeni model cihazlarada paylaşalım lütfen..
arkadasım tda8659 entegresinin osulataor besleme voltajında 10uf 50volt kondansotörü değiştir 503 kırıstalın yanında.
teşekkürler ustam çok saol
tesekkurler ustam emeğinesağlık
selam arkadaşlar herkese kolay gelsin bende arçelik 51 ekran 14.1 tv var scart bölümünden görüntü çıkmıyor bu arada tv yıldırım sonra böyle olmuş acaba arızası ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
beko zx8.190-22 şase tv de hiç tık yok tv stand by lambası yanıyor ama hiç gelişme yok adaptör de +145 var çalışmıyor şema yada arıza hakında bilgi verirsen sevinirim kolay gelsin ustam ..
Nasil yapilacaĞini hala anlamadim arkadaŞlar .programi İndİrdİm ama yÜkleme yapacaĞim dosyayi bulamiyorum.yardim lÜtfen