peki yukarıdan gelen ana kabloyu 2 odaya nasıl verebilirim yani reciveri diğer odaya götürmek istiyorum yada orada bir reciver daha alıp birini kapatıp diğerini izlemek istiyorum ne yapmak gerekir?
Printable View
peki yukarıdan gelen ana kabloyu 2 odaya nasıl verebilirim yani reciveri diğer odaya götürmek istiyorum yada orada bir reciver daha alıp birini kapatıp diğerini izlemek istiyorum ne yapmak gerekir?
bu sonuçta bir çoğaltıcı öyle bir şey olsa bunu belirtmezlermiydi açıklamısında eskiden eski antenlerde evde(T) kullanıp 4-5 tv ye yaynı veriliyordu buda onun gibi bir şey olsa gerek eğer senin dediğin gibi bir şey olsaydı eskiden de ozaman eski antenlerde kaç tv varsa okadar antenmi kullanacaktık,şöyle olabilir sinyal kalitesi düşük olabilir saygılar
Onun yerine 70-80 YTL ye satılan kablosuz görüntü aktarıcılar var.Diğer odaya geçtiğinizde sadece uydu alıcısının kumandasını alıp gidersiniz.Siz o aktarıcıya kumandayı yuttuğunuzda reveiver hangi odada olursa olsun onunla haberleşir.Aynı odadaymışsınız gibi istediğinizi yapabilirsiniz.Sadece mikrodalga fırın yakınına koyarsanız sorun yaşarsınız.Görüntüde bozukluklar oluşur.Alıntı:
Aşağıdaki linkte inceleyebilirsin.Ayrıca başka markalarda da mevcut
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Eski antenler ile kıyaslama onlarda sistem farklı idi.LNB olayı yok.Orada normal olarak kablo ekide yapıyorsunuz sorun olmuyordu.Bu sistemlerde normal ek yapın bkabloya deneyin sinyal seviye ve kalitesi nekadar düşecek.Onlar anolog yayın.Şimdiki sistem digital yayın.
Peki diğer odaki kanalda atv izleniyor 12002 V .....,siz öbür odada bir kanal izliyorsunuz örnek Kanal D 11905 H .... sorun o zaman oluyor.Anlatılmak istenen bu.Ama ikinizin izlediği kanalda V yayın yapıyor ozaman sorun olmayabilir.
ozaman ben bugün bir adet sipariş vereceğim zaten pahalı bişey değil ve bunu deneyeceğim eğer olursa olumlu sonuçları buraya yazacağım saygılar
İyi edersiniz.Eğer bizlerinde yanlışı var isebizde bilgilenmiş oluruz.Ben bunun benzeri bölücüyü yazılım atmak için bana gelen cihazlar için kullanıyorum.Benim cihazı sök tak yapmamak için.Diğer cihazı bağladığımda benimkinde yayını kesiyor.
En başta normal bir lnb yatay ve dikeyi aynı anda çalıştıramaz.Bide bunu düşünün.