Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım, sağolun..
Printable View
Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım, sağolun..
evet benim bildiğimde uzaktan yardım diye bir şey var ama nasıl çalışıyor tam bilmiyorum.bir keresinde arkadaşım bana kabul ettirip benim pc nin ayarlarını yapmıştı ama nasıl oluyor tam bilmiyorum.ama sanırım çok kastırır hem kendi pc hemde karşı pc görmek baya iyi bi net hızı birde 2 tane taş gibi pc ister bence...
Hepiniz çok tekekkürler açıklamalar için..
Trojen vb benzeri bir şeyler yedirilirse karşıya ve virüs proğramı yakalamazsa bu mümkün...eskiden msn 5 olduğu zamanlarda msn 5 in açığı vardı oradan yapılabiliyordu...daha sonra windows bu açığı fark edip kapattı...şimdiler bu yapılamıyor...neyse...sevgilerimle...
arkadaşlar yari değil ama, eyeball diye pragram var arkadaşın internetinda girebiliyorum fakan kandi internetimde bir türlü giremiyorum servise kayıtım var ama girmiyor güvenlikle alakası var mıdır başka bilgisayarda oluyo fakan kedi bilgisayarımda bir türlü açılmadı ,bilgisi olan arkadaşlar varsa
arkadaşım nedir bu eyeball??bi açıklarsan ona göre ilgili yere taşıycam mesajını daha iyi yardımcı olurlar ilgili yerinde ama nedir yani bu??oyun mu program mı?? bi açıkla
arkadaşım görüntülü chat programı