-
paylaşım için teşekkürler
-
bir aktivasyon yapmıştık o işe yararmı ecep ;)
-
ben kullanıyorum ve güzel
-
şayet yemezsse sorun olurmu beyler
-
arkadaşlar orjinal xp şifresi yoksa kurmayın hata verir
-
mükemmel oldu ba 10 numara bu bir sürü özellek eklenmiş hemide türkçe
-
paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin
-
ben kurdum
ben kurdum ve oldu.
Biraz alangirli ama oluyo.
normaliz.dll istiyo onu da internetten buluyon tamam.. sistem32 altına atınca canavar gibi çalışıyo..
-
bana hiç bir şey sormadı tıkır tkır çalışıyor mozillayı uçurdum
-
Microsoft yeni tarayıcısı Internet Explorer 7.0'ın Türkçe sürümü çıkarmış olsa da tarayıcının bir üst sürümü olacak 8.0 hakkında bilgiler gelmeye başladı. Internet Explorer'ın şu andaki en büyük rakibi Firefox'un, 3.0 sürümü 2006 Aralık ayında duyurulmuştu. Buna karşın Microsoft'dan bir cevap alamasakda şimdilerde Redmond labaratuvarlarında yeni sürümün geliştirildiği haberleri geliyor.
Internet Explorer 8.0'ın, 30 Nisan - 2 Mayıs tarihlerinde Las Vegas'daki MIX 07 etkinliğinde duyurulması planlanıyor. MIX 07 de tasarımcılar ve geliştiriciler için "Internet Explorer'ın geleceğine ilk bakış" adında bir de oturum olacak.
Yine Las Vegas'da yapılan International Consumer Electronics Show'da (CES) Microsoft, Internet Explorer 8.0 sürümünün geliştirilmeye başladığını duyurmuş ve bundan sonraki sürümlerin her 9 veya 12 ay içinde çıkacağını açıklamıştı. Bu bağlamda Internet Explorer 8.0'ın 2007'nin son çeyreğinde çıkmasını bekleyebiliriz. Yalnız yine CES'de yapılan açıklamalara göre IE8'in 18 ile 24 ay zarfında kullanıma sunulmayacak.