ben şimdi kişisel olarak 3 cgb 29 ödüyorum bu yeni tarife genc türksel müksel diyorya adSl ttnet banada olurmu 19 ytl Serkan Hocam Süper onlineye gecebilirmi ben ama tek kişİsel kullanıcıyım ? sizin ğibi saygılar
Printable View
ben şimdi kişisel olarak 3 cgb 29 ödüyorum bu yeni tarife genc türksel müksel diyorya adSl ttnet banada olurmu 19 ytl Serkan Hocam Süper onlineye gecebilirmi ben ama tek kişİsel kullanıcıyım ? sizin ğibi saygılar
serkan arkadaşım sen şimdi 2 senelik sözleşme yaptığın için sisteme 2 senelik mahkumoldun.sistemi terk edemezsin ve yeni gelecek indirimlerden faydalanamazsın.Aynı tuzağı digitürkte 9.9 ytl lik tarife ile müşterilerine yapıyor;2sene boyunca müşteriler azıcık kanalla digitürke mahkum ediliyor
bende ttnet çiyim
kesinlikle haklısın arkadaş aslında turkcell hat bile kullanmamak lazım adamlar resmen yalan söylüyor bu ay 50 dakika kazandınız diyor fatura bi geliyor ki hepsi yalan bu yüzden kaç sefer müşteri temsilcileri ile tartıştım bence telekomdan vazgeçmeyin
1024 3 gb sınırlı bağlantı ayda 1.74 ytl indirim kazanıyor.
256 sınırsız bağlantı ayda 2.94 ytl indirim kazanıyor.
ttnet 2007 de bomba patlatcaz deyip, bir kampanya yapmışlardı.Sanırım burda superonlinın kampanyası yani kısaca kimse kampanyadır falan bir şey düşünmüyor..Arada reklam amaçlı görüntü yapıyorlar :)
Ben 34.75 Ytl ücret ödüyorum:( 3 gb limitli kullanıyorum. Bağlantı ücretini taksitli olarak yapmıştım ama pişman oldum:crashs:
Neyse yaww. Nasıl olsa taksitin bitmesine birkaç ay kaldı:clap2:
Ttnet Te Yalanci Turkcell De Yalanci Hepsİ Para TuzaĞİ Ttnet Fİatlar DÜŞedcek Dİyor Ne Zamandan Berİ Hanİ Nerde
ewet hani arkadaşlar normal 3 cgb ve kotasız 256 kb fiat degişkligi olacakttı yani sadece süperonline,mi ucuzlayacakmış ?
bilgiler için teşekkürler ama yeni bi kurulum için yeni bağlantı ücreti ödemek var işin ucunda ayrıca kampanya hakkında pek detay yok baktım şimdi turkcell in sitesine yani 2 günden kampanyamız bitti dediklerinde nolacak ??başlangıç ve bitiş sürelerini falan hiç yazmamışlar
gnctrkl sık sık kampanya yapıyor ve hemen değiştiriyor kampanyasını o yüzden pek sağlam bi kampanya gibi gelmedi bana yine de düşünenlere mani olmıyalım faydalansınlar kısa bi süre de olsa aylık 10 ytl avantajınız olacak iyidir yani