Bencede çok yakıştı...bakalım ferraride neler yapacak...ben umutluyum bu yıl şampiyonluk Kiminin olacak...bende artık Ferrari takımındayım...sevgilerimle...
Printable View
Raikonen iyi bir pilot doğru takımı tercih etti bu sene tartışmasız aksilik çıkmadıktan sonra ferrari bitirir bu işi ve şampiyonluk ipinide gögüsler araba da müthiş olmuş performansı ve dayanıklılığı geliştirmişler bakalım neler olacak göreceğiz saygılar....
göreceksin doğru takıma geldiğini aksilik ferraride pek olmaz şanssızlığı oratadan kalkar tabii :45:
dün televizyonda brezilyada ferrari testlerini gösteriyor tur zamanları geçen senenin altındaymış heyecanlandım şimdi:):)
Raikonen ilk yarışında Ferraride ne kadar başarılı olduğunu aldığı ilk yarıştaki birincilikle gösterdi...:present:
ilk yarışta ortaya koydu helal olsun çok iyi performanstı inşallah ferrariyle bu sene başarılı olur
selmaetle
hissediyorum bu sene raikonenin senesi olacak gecen sene çok üzülmüştüm hem şumiye hemde kılpayı kaçan şampiyonluguna bu sene ferrariden ve kimiden çok umutluyum