Bence doğudaki halkı kazanmadan girmemeliyiz önce halkı bu işe inandırmamız lazım.Girdiğimiz takdirde oradaki dış güçler o bölgeyi karıştırmaya çalışacaktır.Önce iç meselemizi halletmeliyiz ondan sonra girebiliriz.
Printable View
Bence doğudaki halkı kazanmadan girmemeliyiz önce halkı bu işe inandırmamız lazım.Girdiğimiz takdirde oradaki dış güçler o bölgeyi karıştırmaya çalışacaktır.Önce iç meselemizi halletmeliyiz ondan sonra girebiliriz.
mehmet senin benim gibi insanlar olduktan sonra bence bütün sorunlar zamanla aşılacaktır.tabiki hepberaber.Ayrıca beni çok mutlu ettin.Teşekkürler....:clap2: :45:
Bence gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra uygun bir zamanda, sınırlarımızın güvenliği ve milli menfaatlerimiz gözetilerek girilmelidir....
arkadaşlar bizim şimdiye kadar oraya girmedigimiz hata oradaki türkmen kardeşlerimizin yanında olmalıyız.
türkmeneli tv kardeşlerimiz gerekenleri dile getirio ama umursayan yok amerika için savaş olsa girerdik...korkaklar gireemzs yüreği olan birileri ancak müdahele eder...neyse...girelim alalım !!!!!!!!!!!!!!!
valla bu konuda yorum pek yapamayacağım girsekte olur girmesekte ikisininde eksi ve artı yönleri olacak bu bizler için iyimi olacak kötümü onu bilemem o yüzden bir şey diyemiyorum ama ne kadar girsekte oraya orayı kurutamayacağımızı biliyorum çünkü asıl terör başka yerlerde o yüzden orada Şehit düşen Vatan Evlatları ve Ailelerine yazık olur fikrim budur saygılar...