valla o biraz allahın emri gibi bi durum olacak çünkü şu an durum maalesfki sizin dediğiniz gibi görünüyor.
Printable View
bence fiyatlarda bir düşüklük olacaktır dogan grubu çok ciddi geliyor herişey olabilir
bende sadece lig tv aboneligi var tam 3 sene oldu alalı ilk 2 sene aynı üçretten seyrettim 3 cü senede 6 ytl lik bi artış oldu umarım sabit kalır saygılarla
macı kim alırsa ayekta kalır tamam öbür taraf belgesel ve film knalları kalteli oler fiatıda herkes icin uygun olrsa o zaman herkes alır odaayakta kalır saygıler
maçlar olsa ne olur ben lig tv ye 5 aydır aboneyim resmen dumur olmus durumdayım süper lig takımları aynen 2.lig takımları gibi oynuyorlar ya gecen sene kahvede izlediğim maçlar nerde simdiki maçlar nerde! bu kalitesizlik devam ederse seneye aboneliği uzatmayacagım onlar ister %50 indirim yapsın
valla ne digiturk ilgilendiriyor nede D-smart hepsinin canı ne istiyorlarsa yapsınlar..öğrenin bir yabancı dil diğer kalanları seyredin..tps ler çözülürse turksat uydusunu bile silmeyi düşünüyorum.yabancı hayranı da değilim.nefret bile ederim.ama yayınlarının kailte olduğunu söyleyebilirim..en azından kendi insanlarını değer veriyorlar.bizimkiler gibi salak yerine koymuyorlar.. o yüzden istedileri yere kadar gidebilirler.internet yeter de artar bile....Bu işin sonu yok.ance alıcı sonra kartlar..