katılıyorum menü felakat ötesi :46:
Printable View
sunny veya kaon bu yazlımları niye vermiyor acaba strem firmasının tps ile anaşmasımı var
walla aslına bakarsan anlasma gibi bişi olmaz sanmam ama Sunny Cıkarsın die beklioz.Hiç olmassa cıkacağına inanıyoruz Stream resmen insanı deli edecek bir yazılım Sunny de kendi hazırladığımız Listeyi Koyabiliyormuyuz aaba hiç denemdim ama liste konuyorsa belki gene dönüş yapılabilir streama :)
arkadaslar radıac toolsla *** lerı baska menuye entegre edebılırmıyız bılen varmı
Arkadaşlar stream yazılım yükledikten sonra *** bölümüne girin load default yapın.*** menüsünden çıkmadan kumanda üzerinden cihazı kapatıp tekrar açın.Fransa kanallarına veya ushuaia kanalı üzerin de biraz bekleyin kanallar açılacaktır.
biz izliyoruz yazzılım verileliden beri 12 01 A5 ushuari kanalında 2 dk bekle gelmesse arkadan ac kapat ok yerel saat 00 olacak
arkadaşlar lütfen stream yazılımlarını küçümsemeyelim.takır takır şifreleri çözuyor. ben bugüne kadar bukadar fazla sayıda hepsini bir arada çözen yazılıma rastlamamıştım. bu yazılımları yapandan ve bize faydalanmamızı sağlayanlara teşekkür edelim.onlarda olmasaydı ne yapardık bilmiyorum.teşekkürler serkan usta ve diğer üstatlar.