Printable View
hem hemen kızmayın bir kaç defa deneyin ilk defasında olmuyor olabilir :)
Alıntı: alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hem hemen kızmayın bir kaç defa deneyin ilk defasında olmuyor olabilir :) :8[1]: :8[1]: :8[1]: :puah:
Alıntı: alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hem hemen kızmayın bir kaç defa deneyin ilk defasında olmuyor olabilir :) :devilprv: :devilprv: yemezler:mad2: :angry8:
Alıntı: anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :8[1]: :8[1]: :8[1]: :puah: ortak ertan abi inanmıyor yahu sen söyle olmuyor mu bir kaç defa deneyince???:smiles24:
Alıntı: alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hem hemen kızmayın bir kaç defa deneyin ilk defasında olmuyor olabilir :) :D Yok abi kalsın boy ölçüsü bir kere alınır :wave:
sazan gibi atlamayalım.sonra böyle olur......
Alıntı: Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :D Yok abi kalsın boy ölçüsü bir kere alınır :wave: hakan kardeşim sen olsun yapma yaww olmuyor mu???:49:
Alıntı: 62400 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sazan gibi atlamayalım.sonra böyle olur...... Siz denemediniz mi ? :49:
Alıntı: alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hakan kardeşim sen olsun yapma yaww olmuyor mu???:49: Abi sende olduysa paylaşalım kontörleri :D Bende yaparsam söz paylaşacaz :wave:
Alıntı: alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ortak ertan abi inanmıyor yahu sen söyle olmuyor mu bir kaç defa deneyince???:smiles24: bEN sana inanıyorum o nineye inanmıyorum:45: