slm TARANTİNO
olsun yeterki PW ok Tps auto ok Digital + Bissler ok sunny de beklemekten bikmistim idare icin aldim zaten..
Dreambox 8000 bie gelsin ...
Printable View
slm TARANTİNO
olsun yeterki PW ok Tps auto ok Digital + Bissler ok sunny de beklemekten bikmistim idare icin aldim zaten..
Dreambox 8000 bie gelsin ...
yiğidi öldürün hakkını yemeyin demişler kaon bordlu cihazlar cıktığından beri iyi kötü bir sürü destek verildi 12.01.a5 veya 12.03.a5 ile aynı zamanda cıkan cihazların hangileri yada kaç tanesi kullanılır durumda? düşünün..!
tabiki teknoloji değişecek yeni cihazlar cıkacak ama bence kaon boardlu cihazlara para verip alanlar karşılığını fazlası ile aldılar buda benim fikrim
hayırlı olsun yeni cihazınız kolay gelsin...
şuana kadar kaona verilen destek hic bir cihaza verilmedievet arkadaş attan inmiş sıpaya binmiş
Arkadaşlar olayı cep telefonu gibi düşünün her sene bir model cıkıyor % 70 den fazla kesimde yeni modellere yoneliyor bu işler böyle malesef
ne olursa olsun bence kaon board lı cıhazlara destek cok ıyı ve herzaman musterılerıme once sunny tavsıye ederım
evet destek devamli olsa kaon lar iyiidi amma bazen oluyor ses seda cikmiyordu....amma su gercek serkan ustanin dedigi gibi teknologie takip etmek lazim.. eskiler biter yeniler gelir