arkadaşım kusura bakma rahatsız ediyorum yine... Ben dosyayı indirdim içindekini çıkarttım... Çıkan dosayanın uzantısı nedir? Bende adobe reader şeklinde çıkıyor ama açmıyor hata veriyor... teşekkürler....
Printable View
arkadaşım kusura bakma rahatsız ediyorum yine... Ben dosyayı indirdim içindekini çıkarttım... Çıkan dosayanın uzantısı nedir? Bende adobe reader şeklinde çıkıyor ama açmıyor hata veriyor... teşekkürler....
Alıntı:
arkadaşım inen dosyayı açmayacaksın imzamdaki linkte yükleme programlarında juno seirsi kanal editörü yani yükleme programı mevcut. Orda birde açıklamalar diye dosya vardır kanal listesini nasıl yükleyeceğin anlatılmıştır.
Saolasin HerŞeyİ Hallettİmde Dİjİtalİ Bİlgİsayara BaĞladiktan Sonra Ne Yapacam Kisaca AÇiklarsaniz Sevİnİrİm... İlgİnİze TeŞekkÜrler...:49:
Kanal listelerini en son ben güncelledim...kanal editörlerini tekrar dosyaların içine koyup göndermek biraz zamanımı alacağı ve zaten forumda yükleme proğramları adı altında kanal editörleri mevcut olduğu için...tekrardan dosyaların içine koymak gereği duymadım...güncel kanal listeleri bölümünde yükleme proğramlarınıda link olarak ekleriz...sevgilerimle...Alıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
teşekkürler...
arkadaşım kanal yüklemek içn tfd uzantılı dosyayı bulamadım...
slm arkadaşlar yine ben:wave: bu multivision kanallarının veya ona benzer kanlların şifresi varmı yada yeni versiyonlarda açıyormu? bide kanal listeleri sürekli yenileniyor mu? teşekkürler......