-
bir.çocuk.parkın.bir küşesinde bir avuc şekeralmış yiyormuş ihtiyar biri gelmiş çocuğa böyle şeker yeme dişlerin çürür gibi nasihatler vermek istemiş .çocuk dönüp amca benim babam 134 yaşında demiş adam babandamı cok şeker yiyordu çocuk yok babam herkezin işine burnunu sokmazdı onlarda cesaret yürek olsa bayrakla deyil parktaki çocuktan alırlar ağızlarının payını. .
-
Bu yunanlılara gereken dersi Survivor adlı yarışmada DERYA verdi. Bizde siteye deryalı survivorları ekliyelim. Bu onlara yeter.
-
yunanistan dediğin ülke istanbul kadar nüfusa sahip bir yer zaten onların hepsi ateş olsalar ne yazar ancak istanbul kadar yer yakarlar türkiyeden o da yakabilirlerse gerisi ne olacak??o yüzden ben bu yunanlıları ermenileri rumları ve bu zihniyete hizmet eden tüm ülkeleri ciddiye bile almıyorum çünkü onlar zamanında osmanlının tokatını yediklerinden tadını iyi bilirler ancak böyle sanal oyunlarla kendilerini teselli ederler işte gerçek alemde hiç bir halt edemezler merak etmeyin..
nasıl ki dedelerimiz onları ege denizine salladılarsa bizlerde torunları olarak dedelerimizizn izinden gideriz !!!hatta bizde deniz çok bütün denizleri gezdiririz isterlerse :):)
-
zavallılar!..TÜRK'lere karşı ellerinden birşey gelmediği için bu yollara başvuruyorlar.avrupanın ezilmişleri.
-
bunlar sadece kendilerini tatmin ediyolar....