-
arkadaşlar bende de aynı sorun var her ay 70- 80 aşağı düşmüyor indirdiğim işime yarar bir kaç program birde programların güncellemeleri arada sırada müzik o kadar kota gidecek diye ödüm kopuyo bunun nedeni ne olabilir acaba???
-
banada 66 ytl geldi iki aya bedava diyorlar ama iki ay sonra 66 ytl fatura gönderiyorlar aradım sordum telekoma nerde bu bedava diye anlamadıgım bir dille bir sürü bahaneler mecburen kabullendik bakalım bir dahaki faturalar nasıl gelecek
-
-
benim bir arkadaşa bir gecede 3 gb geldi. oda telekoma gitti.benim pc kapalıyken nasıl gelir biri hattıma girdi tesbit edin ben savcılığa suç duyurusunda bulunacam dedi bir anda 3 gb'ı sildiler. ne iştir anlamadık. sende itiraz et kardeş gerekirse savcılığa başvur,bir dilekçe yeter.
-
Kedi yavrusunu yiyeceyi zaman fareye benzetirmiş buda oylesi bırakın vatandaşa hizmeti soyuluyoruz:49:
-
-
kıst aylık ücret............................................. .........................18.17 YTL bu nedir anlamadım banada geldi
-
valla usta bende anlamış değilim bu kıst aylık ücret nedir?
bukadar yüksek geleceğini tahmin etmiyordum 3.aydır 1.5gb bile geçmedim
-
yaw ne zaman ne turktelekom kazıgından kurtulacaz allah bırakmasın ındırım yapılıyo derken bındırım yaparlar bunalrdan hayır olmaz yazık!!!
saygılar.
-
arkadaslar bendede aynı sorun var kablo baglantılı modemim var ocakta bir kampanyaya katıldım 24 ay yüzde 6tı indirim diye abone oldum olalı 30 ytlden asagı gemiyor ondan önce 2 yıldır kullanıyorum daha 29 ytl yi gecmemişti düşürek derken dahada artı her aksam bakıyorum hic dowlond yapmadığım halde dowlond görünüyor gidip anlaşmayı iptal edeceğim telekom cıvıtı iyice .