allah razi olsun eline saglik arkadasim kac gundur ariyordum ben sunny e geri donmek istemiyorum benim gibi dusunenler icin harika bir sey
allah razi olsun eline saglik arkadasim kac gundur ariyordum ben sunny e geri donmek istemiyorum benim gibi dusunenler icin harika bir sey
Resim vamı resim ? herkese kolay gele
ustam kolay gelsın ben bısey soracaktım...sımdı sunny anımsyon lu menulu cıhazlara donusum yazılımı attıktan sonra cıhaz kaon board da donusmus olacak...pekı sunny cıhazın menusu ıle kaon yazılımının menusu aynımı ben bu nu ogrenecektım
begenilmeyen tek yönü menü olayı degil sadece kaon dan sunny yazılımına dönüşümü yok ancak tek bir şekilde dönüle biliyor cihaz servise yada flaş yazma işinden anlayan elektrokci arkadaşlar flaşı yeniden yazarlarsa ancak bu şekilde sunny yazılımına dönülüyor yazılımlarda bu kadar menü olayını kafaya takmayınız önemli olan yazılımın tps auto açmasıdır bende de iki adet 12.03.a5 var her ikisinide 12.01.a5 yaptım hemde ker ikisinde de ***viewxxx tv acıyordu her ikiside şuan of oldu fedekarlık edeceksiniz birazda yazılım menüsüde stream oldu ne yapalım şimdi sunny cıkmayınca yazılım stream oldu diye birde iki tv den olduk diye bogaz köprüsüne gidip intar mı edelim bu sefer böyle oldu idare edecez her zaman istegimiz gibi olmaz isteklerimiz:8[1]: