arkadaşım kurukafa at. olmazsa rs 232 kablonu iç bağlantılarını aç 2-3 3-2 5-5 bağlantıları hariç diğer bağlantıları kes. ve öle dene.
Printable View
arkadaşım kurukafa at. olmazsa rs 232 kablonu iç bağlantılarını aç 2-3 3-2 5-5 bağlantıları hariç diğer bağlantıları kes. ve öle dene.
volkan kardes önerin icin tsk denemem lazim.bartinlimisin!ben devrekliyim.almanyada yasiyorum.
arkadas asadaki yaziyi baska bir yerde buldum yazi su sekilde:5. Kaon’u arkasında yer alan açma-kapama düğmesinden açıp çalıştırıyoruz.
İşlemden birkaç saniye sonra Display üzerinde « -- » şeklinde bir görüntü belirecektir.
6. KUP’ yi internetten temin edeceğimiz Firmware 12.01.A5 ile birlikte ‘Enginer’ modunda hazırlıyoruz.
7. Kaon’un ön yüzündeki « Stand By » düğmesine basıyoruz. Böylelikle Firmware transferi başlamış olacaktır.
Transfer işlemi sonunda bir sorun çıkarsa « exemple... ERR : on STB -> PC » paniğe kapılmayın. Bunlar aktarılan verilerdir. Yukarıdaki işlem sırasına geri dönerek 5. Işlemden yeniden başlayabilirsiniz.
yazan panige falan kapilmayin diyor,ve devam anlatiyor.onun dedigi gibi denesek belki olur.
arkadaşlar her işin bi püf noktası vardır. siz talimatlara tam olarak uymadığınız için böle hata veriyor. ben bunu çözene kadar çok uğraşmıştım hatta gitti cihazım yazılım atamıyorum diye de çok üzülmüştüm. sorun bizde. yani kendimizi çok bilmiş olarak görüyoruz ve talimatlara tam uymadan yazılım atmaya çalışıyoruz. yazılım atmanın forumda resimli anlatımı var. onu bilgisayarına at ve harfi harfine uygula. ezberden gittiğimiz için ufak bişeyi atlıyoruz çoğu zaman.
arkadaşım 2,19v4 loader at ona düzelir ok