snopy@kardesım gecmiş olsun bu konuyu acman bırden kaybolman bırden ortadan kaybolman mazeret degıl sonucta yalancı durama sen dusersın daha yenı mesajla cevap verıyorsunuz hiç kusura bakmayın ama çok geç kaldınız.
saygılar.
Printable View
snopy@kardesım gecmiş olsun bu konuyu acman bırden kaybolman bırden ortadan kaybolman mazeret degıl sonucta yalancı durama sen dusersın daha yenı mesajla cevap verıyorsunuz hiç kusura bakmayın ama çok geç kaldınız.
saygılar.
Zaten snopy hakkında ben karar vermedim yonetim olarak alınan bir karardır. Birinci mesajda belirttim yazılım yapana dek görevini aldık diye snopy benim dostumdur ama beyli seylere gelincede 1 ay gibi sure bekledik ve ben ona msn dede demiştim sen özür dilemezsen ben özür dileyecem diye
Snopy yazılımları ben yapıyorum diye bir laf söylemiş. Yazılımlar koreden geliyor. Bir depoya yükleniyor. Yazılımları oradan alıyor ve ben yaptım diyor. Artık yatsı geçti. Sabah olmakta. Gene de teşekkür edrim. Yazılımları o depodan alıp süpersat forumda verdiği için.
Arkadaşım ilk evvela örnek davranışınızdan dolayı kutluyorum sizi ve yönetimi radiac tolsu her kullanan ben yazılımı yaparım diye ortaya cıkıyor ama başarısız olunca ortadan kayboluyor burada şu bu diye isim vermeyeceğim sürçi lisan ettiysem affola herkeze kolay gelsin saygılar DRAGON
ben sadece bu sitede değil her zaman heryerde en çok snopy nin imzalı yazılımlarını kullandım.gerçekten en güzel yazılımlarda ondan geldi.varsın depodan varsın başka yerden olsun yazılımlar benim için farketmez.en azından uğraşıyor.neden o depolardan başkaları uğraşıp almadıda hep snopy i bekledik.o kadarda kolay değil bence bir insanı yok etmek.ben kendisini tanımam .forumdada pek görünmüyorum.ama en azından dışarıdan bir göz ile bakabiliyorum.madem görevden alınacak kibarca teşekkürle yapılabilirdi.sonuçta bu forumada birçok insan kazandırmıştır.yanlış mı yım forum yetkilileri..sağlıcakla kalın.geçmiş olsun snopy geri dönüşünü bekleyeceğim..
snopy bybyby
Sevgili@denizz74 kimse boşuna tepkısını vermez biz bir dost olark uyarıyoruz ama dürüst olmasan kimse sana inanmaz o zaman karsındakının verdıgı hizmetın kıymeti kalmaz. hizmetınden çok güven, dürüstlükten şaşmamak amacımız onu karalamak degil yıne beklerız ama samımı olsun yeterki.yine basımızın uzerınde yeri var beklerız.
Saygılar.
hocam verdiğin cevaplar için teşekküler.Ayrıca başkasının adına özür dilemek büyük bir erdemdir....
no comment
Sevgili arkadaslar
Bence snopy kardese cok tessekur etmek yerine karalamaktan baska isimiz yok.
Bir onceki kardesimin dedigi gibi her yerde snopy yazilimi buluyorduk ve yukluyorduk. Hic bir zaman problem vermedi bu yazilimlar. Simdi her yazilim indirmeye korkuyoruz. Bunun nedeni yazilimda bazen virus olmasi veya calismamasi.
Bizler herzaman suyumuza giden insani yukseltiriz ama isi bittigi an karalamaya baslariz. Bunu yapmamaya gayret gosterirsek ne kadar guzel olacak ve yildizlarimiz heb barisa dogru dogacak.
saygilarimla
Ykurnaz
"Snopy gardas gecmis olsun umudumuz cabuk aramizda olman"