hakan üstatıma sonuna kadar katılıyorum bari isan bir izin ister yada ne bileyimbir öneri bunun gibi şeyler işte. eğer öyle olmuş olsaydı destekci bile olunabilirdi. ama birebir kopyalamaları ve bunu izinsiz yapmaları yanlış gerçekten. :nono:
Printable View
hakan üstatıma sonuna kadar katılıyorum bari isan bir izin ister yada ne bileyimbir öneri bunun gibi şeyler işte. eğer öyle olmuş olsaydı destekci bile olunabilirdi. ama birebir kopyalamaları ve bunu izinsiz yapmaları yanlış gerçekten. :nono:
Kimmiş bunlar şimdi merak ettim serkan kardeşim:)
Biz bu aralar gelişmeleri yakından takıp edemiyoruz galiba:8[1]:
vBulletinin ana bir teması vardır zaten.İnsanlar bir şeyler yaparken istem dışıda olsa mutlaka bir yerlerden esinlenirler buda güzel.Ama bazıları işi çok ileriye götürüp ana sayfayı,forum rengini,butonları hatta avatar ve yazı karakterlerine kadar kopyalıyorlar.Bizim sözümüz bunlara çünkü bunlar yapılırken emek verilip zaman harcanarak yapılıyor.
ben bile bildikden sona
biraz forum dolaş anlarsın :D :D :D :puah: :puah: :puah:
yukarda yazılanlara katılıyorum ortalığı emek hırsızlığı aldı yürüdü
bi cezası yokki kime ne diyecen
bööle yazarak kendimizi hem avutuyor hem kandırıyoruz.:yo:
şarkıcılar türkücüler filimciler bile bu emek fırsızlığınla başa çıkamadı
ki forumlar çıkabilsin.
yaa işte bööle akadaşlar.:third: :third: :third:
abi emeğe saygı diyorum
adamlar koyun u bile kopyaladılar forum bişeymi bunun yanında:puah: :puah: :puah:
abi ne kadar terbiyesiz insanlar var.. korsan gibi arkadaşlar.. çok yazık bu kadar emeğe çok yazık..
buradaki arkadaşlar admin ve mod arkadaşlar hepinize katılıyorum gerçekten dosya veya safcam dosyaları yapmak kolay değil gözlerimiz yoruluyo ugraşmaktan yılmadan çalışıyoruz ama dediğiniz gibi emege saygı istiyoruz.
emek sadece emek kopye değil. electrocenter-uydusistemleri
Kopyacılık yapan arkadaşlar, aslı dururken niye kopyasını alsın üyeler. Özgün olmak istiyorsanız kendiniz birşeyler üretin ki saygı duyulasınız. Burada çalışırken her çalışmanın altına şunları yazmazmıydınız" EMEĞE SAYGI" diye. Peki emeğe saygı nereye gitti? Tatile mi çıktı yoksa?
Saygılar.