Yine fazla gelecek usta bu telekom yabancıların elinde oldugu sürece daha cok gelir:46:
Printable View
bu konuda en iyisi toplumsal birleşi sağlayıp binlerce telefonu iptal etmek ve ayrıca merkez hakem heyetlerine şikayet dilekçesi vermek haber vermeksizin yapılan bir uygulama bence tüketici haklarımızı kullanalım saygılar.
bence burada iş cep operatörlerine düşüyor
sanırım birçok kişi adsl için hat kullanıyor
bir kampanya yapacaklar
bakın o zaman telekom neler yapacak
yazık bu millete yaw
millet seçim derdinde vatandaşı düşünen yok
haydi cep operatörleri hesaplı bişey yapın cepten modem olarak bağlanmayı
kapatalım telefonları
geçelim size
bendede aynı arkadaşlar 20 ytl bu ay geldi 40 ytl birde indirim yaptık diyorlar nasıl indirimse pek anlamadım
evet arkadaşlar banada geçen ve bu ay farklı geldi fatura ve bundan sonrada daha farklı geleceğinden eminim eeee devletin en iyi gelir getiren kurumunu yabancılara satarsan bunlarda ödedikleri yani ptt satın alırken verilen meblağı bir iki senede çıkartacaklar tabiki haklı adamlar bizim millet yükleniriz bu zamlarıda.bizim milletimiz neleri sırtlanmadıki sırtına.... belki bana kızanlarınızda olacaktır ama yinede ben yazayım dedim arkadaşlar sakın ola bu yazdıklarımı politik olarak algılanmasın saygılarımla
cep telefonları sabit telefonlardan çok daha ucuz
ben nalet olsun dedim ve kapadım biz fazla kullanmazdık hepimizin cebi var oradan konuşuruz sabitlede sadece şehir içi konuşurduk oda ayda en fazla 4.5 defa anlık konuşmalardı fatura gelir 38 ytl
45 ytl 60 ytl baktık olmaz kapattık şimdi fatura gelmiyor allaha şükür