olunca birşey yapamıyorsun maalesefAlıntı:
servisi çok pahalı ama kaliteside keza ona göre diğer araçlara göre daha iyi
karar halkın
selametle
Printable View
valla yok......keşke nissan yada toyota alsaydım diyorum...:frusty: :frusty: .en azından bi arkadaşımda 18 yıllık toyota,bi abimdede 13 yıllık nissan var ...adamlar yıllık bakımdan başka servis alanını görmüyolar...araçlarıda canavar gibi...üsütüne üstlük nissanın yedek parça olayında oyak ile lojistik ortaklığı var....parça gelmedi yada çok pahalı gibi sorunlarıda yok....japonlar iyidir.....bi dahaki sefere ya mercedes alırım (sıfır yada ikinci el)yada japon......gayrısı hava civa....
bende de 520 i var hec arıza olmadı
yeni corollaların motor sistemide farklı....dizellerin durumunu bilmiyorum ama kullanıcılar memnun....çok acaip yaw bu beygir gücü verileri....mesela bende 115 beygir fsi motor var...ama 102 beygirlik standart motorlar şehir içinde daha iyi torque üretiyor...ama uzun mesafede ve yüksek devirde hız konusunda nal topluyorlar o ayrı hikaye....
tekleme olayı şundan olabilir....normal motorlarda gaz teli vardır...bizdeki yani euro 4 standardında üretilen motorlarda gaz teli yoktur ,gaz pedalında elektro potansiyometre vardır.bunun amacıda ani gaza yüklenmelerde hızlı bir şekilde yakıtın motora giderek fazla egzoz gazı üretmesini engellemektir...potansiyometre ne kadar yüklenirsen yüklen en az emisyonda egzoz üretecek kadar yakıtı motora pompalar....çevreci amaçlı anlayacağın....Alıntı:
ikinci olarakta bu motorlar 98 oktan yakıtlara uygun dizayn edilmiştir.bizim ülkede bir ara 98 vardı ama şimdi yok...en iyi bulabileceğin yakıt opet full force 97....yalnız bağımsız bir kuruluşun araştırmasına göre 97 olarak satılan yakıtlarda bile bizim ülkede elde edilen en iyi sonuç 93 oktan....yani bizim ülke hileli benzin cenneti....dolayısıylada kısa mesafelerde ve düşük devirlerde seninde benimde hissettiğimiz sıkıntılar bu 2 sebebe bağlı....yoksa otobanda 220 ile gidenlerden selektör yaparak yol istiyorum ben.....:8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:
haklısınız olabilirAlıntı:
birde şu çok önemli bence her benzin aynı değil firmadan firmaya değişiyor
şahsen ben denedim bp den aldıgım benzinle petrolofisinden aldıgım benzin farklı petrolofisi 15 km daha fazla yol yapıyor
bence wolswogen almış oldugu parayı hak ediyor tüm standartları full ve saglam kaliteden hiç ödün vermediler şimdiye kadar
Bencede vosvos